Ροντρίγκεζ: «Πάντοτε θα είναι στην καρδιά μου, ευχαριστώ»

Είναι πρωταγωνιστής των νικών της Γαλατάσαραϊ και στο τουρκικό πρωτάθλημα αλλά και στην πρεμιέρα του Champions League. Εχοντας φορέσει και τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Γκάρι Ροντρίγκεζ – περί ου ο λόγος – μίλησε για τον ΠΑΟΚ, την ενεργή σχέση που διατηρεί μαζί του, τις σκέψεις του για το ματς με την Τσέλσι αλλά φυσικά και για την εξέλιξη της καριέρας του

Είναι πρωταγωνιστής των νικών της Γαλατάσαραϊ και στο τουρκικό πρωτάθλημα αλλά και στην πρεμιέρα του Champions League. Εχοντας φορέσει και τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Γκάρι Ροντρίγκεζ – περί ου ο λόγος – μίλησε για τον ΠΑΟΚ, την ενεργή σχέση που διατηρεί μαζί του, τις σκέψεις του για το ματς με την Τσέλσι αλλά φυσικά και για την εξέλιξη της καριέρας του. Αναλυτικά όλα όσα είπε στο «Metropolis fm 95,5» ο Ιβοριανός ακραίος μεσοεπιθετικός ….
Για τα συναισθήματά του μετά το γκολ που πέτυχε χθες κόντρα στη Λοκομοτίβ: «Είμαι χαρούμενος γιατί επέστρεψε δυνατά η ομάδα μου στο Τσάμπιονς Λιγκ, δουλέψαμε σκληρά και θέλαμε να δείξουμε στο κορυφαίο επίπεδο τι μπορούμε να κάνουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμφάνισή μου, αυτό ήταν που ήθελα να δείξω στην Ευρώπη, τις ικανότητές μου μέσω της Γαλατά στην κορυφαία διοργάνωση και έχω μεγάλη διάθεση να συνεχίσω έτσι».
Για το αν μπορεί η Γαλατά μπορεί να συνεχίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Φυσικά μπορούμε, εξαρτάται από εμάς. Εχουμε 5 παιχνίδια μπροστά μας, όλες οι ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο, δεν έχουμε μεγάλες διαφορές και είμαι σίγουρος πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».
Για την βράβευση του στην καλύτερη εντεκάδα του τουρκικού πρωταθλήματος και το νέο συμβόλαιο στη Γαλατά: «Αισθάνομαι πως ήμουν ένας από τους παίκτες-κλειδιά για την πορεία προς τον τίτλο, μπορώ να δώσω πολλά περισσότερα. Εδειξα πράγματα στην Ελλάδα, στην Τουρκία και τώρα το κάνω στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι το μεγάλο βήμα. Ίσως αργότερα μπορέσω να πάω σε ένα ακόμη μεγάλο σύλλογο, αλλά χαίρομαι γιατί η Γαλατά μου έδειξε σεβασμό ανανεώνοντας το συμβόλαιό μου και πιστεύω πως μπορώ να προσφέρω ακόμη περισσότερο».
Για το πως ο ΠΑΟΚ επηρέασε την καριέρα του και αν πιστεύει πως οφείλει κάτι στην ομάδα: «Οφείλω όλα τα ευχαριστώ στον ΠΑΟΚ, πάντα θα τον αγαπάω. Μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη, με βοήθησε να γίνω καλύτερος παίκτης και με βοήθησε να πετύχω. Πάντοτε θα είναι στην καρδιά μου και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα γιατί με βοήθησε. Μίλησα χθες με τον Πέλκα, του ευχήθηκα καλή επιτυχία. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο στην Τούμπα, είναι ένας εφιάλτης για κάθε ομάδα και υπάρχει η δυνατότητα να πετύχει μια μεγάλη νίκη κόντρα στην Τσέλσι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.