Μόντριτς: «Μου είπε πως ήθελε να με ξεκουράσει»

Ο Λούκα Μόντριτς τόνισε πως προκαλεί ανησυχία το γεγονός πως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει σκοράρει στα τελευταία παιχνίδια της, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο για τον οποίο δεν ξεκίνησε βασικός.

Ο Λούκα Μόντριτς τόνισε πως προκαλεί ανησυχία το γεγονός πως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει σκοράρει στα τελευταία παιχνίδια της, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο για τον οποίο δεν ξεκίνησε βασικός. Ο διεθνής Κροάτης ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην αναμέτρηση κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ως αλλαγή αντί του Κασεμίρο και δήλωσε πως ο Λοπετέγκι του είχε πει πως ήθελε να τον ξεκουράσει. 

Χαρακτηριστικά, ο Μόντιτς υπογράμμισε: «Δεν περιμέναμε να χάσουμε πόντους στη Μόσχα. Φυσικά, η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια δεν ήταν καλή, αλλά θα πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι μας και να συνέλθουμε το συντομότερο δυνατό. Τα τελευταία τρία παιχνίδια δεν είναι τα καλύτερα μας. Όταν δεν βάζουμε γκολ για τρίτο σερί παιχνίδι είναι λίγο ανησυχητικό. Είμαι βέβαιος ότι θα βρούμε λύση για αυτή την κατάσταση. Ο προπονητής μου είπε ότι ήθελε να με ξεκουράσει για να παίξω τρία ή τέσσερα παιχνίδια στη σειρά, αυτό είχε προγραμματίσει αν και τελικά με έβαλε στο ματς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.