Δήλωσαν παραίτηση!

0
Βασίλης Κωνσταντόπουλος
20/10/2013 • 12:38
Δήλωσαν παραίτηση!
  • shares

Ο Πλατανιάς είχε το γκολ, είχε τύχη, ενέργεια, συνοχή και τον Γεωργαλίδη σε εξαιρετική μέρα. Αν προσθέσουμε τα κέφια του Μπέλιτς επί του μειονεκτούντος Παπάζογλου, ο Ολυμπιακός κινδύνευε -όσο δεν ισοφάριζε- να δεχτεί και δεύτερο τέρμα.

Οι αλλαγές του Μίτσελ, αύξησαν την πίεση και η ισοφάριση ήρθε απ' το αυτογκόλ του πολύ καλού μέχρι εκείνη τη στιγμή Φερνάντες. Κάπου εκεί η ομάδα των Χανίων κατέρρευσε σαν πύργος από τραπουλόχαρτα. O,τι θετικό την χαρακτήριζε για περίπου μιάμιση ώρα παιχνιδιού, χάθηκε. Αιτία η δυναμικότητα και η συνεχής πίεση του μεγάλου αντιπάλου ή η έλλειψη προσωπικότητας σε νευραλγικές θέσεις στο γήπεδο;

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλοντας να κοιτάξει τα του οίκου του, στάθηκε κυρίως στον δεύτερο παράγοντα και παραδέχτηκε στη συνέντευξη τύπου, πως η απουσία προσωπικότητας σε μία ομάδα δημιουργεί προβλήματα που δύσκολα παρακάμπτονται μεσούσης της σεζόν. Ο Πλατανιάς είναι μια ομάδα που ο τρόπος χειρισμού των 90λέπτων, αδικεί το ταλέντο της και την έχει βυθίσει στη βαθμολογία.

"Γιατρικό θα είναι η πρώτη νίκη", είπε ο Ουζουνίδης και έριξε όλα τα φώτα στο ματς της επόμενης εβδομάδας με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Οι παίκτες του πρέπει να υψώσουν παράστημα και να δείξουν χαρακτήρα σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια ιστορική ομάδα που καίγεται για βαθμούς. Αν δηλώσουν αγωνιστική παραίτηση ξανά, τα ψυχολογικά και βαθμολογικά περιθώρια θα αρχίσουν να στενεύουν επικίνδυνα!

Γράψτε το σχόλιο σας...
23/09/2019 • 09:19

Φιλοξενούμενοι με επιθετικές ορέξεις σε Σεβάστεια, Λοριάν και Λισαβόνα

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θέλει απόψε κάτι καλό για να ανακάμψει όμως θα έχει απέναντί της έναν αντίπαλο με ικανότητα στο γκολ. Κάτι ανάλογο αντιμετωπίζουν, στο θεωρητικό προβάδισμά τους, η Μόλντε και η Λοριάν