Πολυτιμότεροι και απ’ το γκολ!

0
Βασίλης Κωνσταντόπουλος
26/08/2013 • 20:36
Πολυτιμότεροι και απ’ το γκολ!
  • shares

Σίγουρα είναι το σημαντικότερο και πιο ουσιώδες ομαδικό επίτευγμα, όμως σε ατομικό επίπεδο υπάρχουν και άλλες πιο «βρώμικες» αλλά εξίσου πολύτιμες δουλειές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα δύο πρώτα ματς της Καλλονής στο πρωτάθλημα, αλλά κυρίως το δεύτερο και νικηφόρο με τον ʼρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Σκόρερ οι Αναστασιάδης και Γκαρσία, ωστόσο ένα σύνολο όπως η Καλλονή δεν μπορεί να σταθεί μόνο στους σκόρερ. Παράπονο είχε στα αποδυτήρια ο Γιώργος Μανούσος απ’ τον εαυτό του, αφού έχει μείνει μακριά απ’ τα γκολ στα δύο πρώτα ματς. Όμως η δουλειά που κάνει στο χορτάρι μαζί με τον Γιώργο Χωριανόπουλο στη δεξιά πτέρυγα της Καλλονής σε πολλές περιπτώσεις ισούται με …  πολλά γκολ!

Αρκετό τρέξιμο, αμυντική αλληλοκάλυψη, συνεχείς επιθετικές προσπάθειες από δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι στο ξεκίνημα της σεζόν διασκεδάζουν το παιχνίδι και τη συμμετοχή τους στη Superleague.

Η μπάλα περνάει περισσότερο απ’ τα πόδια τους για να οδηγηθεί σε Λεοζίνιο και Καζάκη και δείχνουν να σηκώνουν αυτό το ρόλο με άνεση. Απ’ την άλλη πλευρά είναι αλήθεια πως η Καλλονή θα χρειαστεί να εκμεταλλευτεί και την αριστερή πλευρά με την αξιοπρόσεκτη ταχύτητα του Ποντάνι και την διεισδυτικότητα του Γκαρσία. Ιδίως στα ματς με ομάδες που οι «σαρδέλες» κοιτάζουν στα μάτια και θα πρέπει να δημιουργήσουν ποδόσφαιρο και όχι απλά να αναχαιτίσουν. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
20/07/2019 • 08:13

Άμεση απειλή για Γκενκ, Ελσίνκι και Νταντί

Στον τελικό του Βελγικού Σούπερ Καπ η Γκενκ αντιμετωπίζει την Μέχελεν η οποία ως τώρα στα φιλικά παιχνίδια έδειξε καλά στοιχεία και προπάντων ικανόητητα στο γκολ. Δύσκολη αποστολή στην έδρα της πρωτοπόρου Ίλβες έχει η Ελσίνκι ενώ η Λάχτι μπορεί το κάτι παραπάνω στην Βάασα