Ομάδα της χαμένης ευκαιρίας

0
Βασίλης Κωνσταντόπουλος
03/08/2013 • 08:08
Ομάδα της χαμένης ευκαιρίας
  • shares

Διάθεση για να γίνει πραγματικά μεγάλος ο Αστέρας υπάρχει. Από διοίκηση (το σημαντικότερο) και παίκτες. Ομως, αρχής γενομένης στο επαναληπτικό ματς με τη Ραπίντ στη Βιέννη ο Αστέρας πρέπει να το αποδείξει. Δεν αρκούν οι καλές εμφανίσεις και οι ένδοξοι αποκλεισμοί για να γίνεις μεγάλος. Και στην περσινή σεζόν ο Αστέρας δεν ήταν κακός στις αναμετρήσεις με τη Μαρίτιμο. Ομως έχασε την πρόκριση στους ομίλους του Europa League στις λεπτομέρειες και στην ατολμία.

Η υπέρβαση απαιτεί ρίσκο και ο Αστέρας θα πρέπει να κυνηγήσει την τύχη του στο έπακρο κόντρα στους Αυστριακούς. Αλλιώς θα κινδυνέψει να δημιουργήσει φοβικά συμπλέγματα με τις μεγάλες βραδιές. Κάτι τέτοιο συνέβη και μετά τον περσινό χαμένο τελικό κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, όταν η αποτυχία συμπαρέσυρε και την προσπάθεια στα playoffs.

Ο Αστέρας έδειξε καλύτερη ομάδα απ/ τη Ραπίντ. Ώρα να το αποδείξει σε ακόμα ένα σπουδαίο -απ/ τα πολλά τα τελευταία δυο χρόνια- παιχνίδι της ιστορίας του.

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
15/11/2018 • 08:00

Με κίνητρο στα δύσκολα η "γαλανόλευκη". Ματς για γκολ σε Κροατία, Αγγλία

Η Ελλάδa και η Αυστρία θέλουν τη νίκη και με βάση το κίνητρό τους μπορούν να τα καταφέρουν. Ματς για γκολ περιμένουμε στο Βέλγιο, στην Κροατία και στην φιλικά αναμέτρηση της Αγγλίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες

14/11/2018 • 10:51