Τυχερός στην... ατυχία του!

0
Βασίλης Κωνσταντόπουλος
05/02/2013 • 19:10
Τυχερός στην... ατυχία του!
  • shares

Αν μιλήσουμε ορθολογικά, ο Μίτσελ δεχρεώνεται κανένα μερίδιο ευθύνης για την πρώτη ήττα του Ολυμπιακού, ακόμα κι αν κάποιοι ποδοσφαιριστές επηρεάστηκαν απ’ την παρουσία του στη σουίτα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μάλλον τυχερός στάθηκε ο Ισπανός τεχνικός, αφού το βάρος του αήττητου πρωταθλήματος δεν υπάρχει πια και δε θα χρειαστεί να το κουβαλήσει ούτε μια μέρα στις πλάτες του. ‘Οσο και απ’ τη διοίκηση του Ολυμπιακού δεν παραδέχτηκαν ποτέ (και ορθά) πως είναι στόχος το αήττητο πρωτάθλημα, σίγουρα μια πιθανή πρώτη ήττα με τον Μίτσελ στον πάγκο των ερυθρόλευκων θα επέφερε ένα επικοινωνιακό χτύπημα στο νέο προπονητή.

Πλέον ο Μίτσελ δεν έχει τέτοια βαρίδια επάνω του. Μια νέα (δεύτερη) ήττα δεν θα έχει τις ίδιες συνέπειες και σίγουρα μπορεί με μεγαλύτερη άνεση να πειραματιστεί και να δέσει τον κορμό της δικής του ομάδας.

Ατυχία για τον Μίτσελ ίσως αποτελεί η πρώτη δοκιμασία του Ολυμπιακού με τον ίδιο στην άκρη του πάγκου. Είναι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος μετά τη μέτρια εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό σίγουρα θα παρουσιαστεί πιο προσγειωμένος.

Ο 49χρονος τεχνικός έμελλε να διευθύνει για πρώτη φορά τη νέα του ομάδα, κόντρα στη δεύτερη του πρωταθλήματος που μπορεί  να δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Στο συγκεκριμένο ματς θα παίξει ρόλο η προσωπικότητα του νεοφερμένου τεχνικού και η δουλειά στο ψυχολογικό κομμάτι καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Αν ο Μίτσελ καταφέρει να κερδίσει τους παίκτες κι εκείνοι έχουν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν το ματς! Χωρίς πολλές τακτικές, χωρίς πολλές πινελιές!

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
25/06/2019 • 11:28

Αστάθμητη παράμετρος στις εκλογές τα ποσοστά των "μικρών" κομμάτων

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι εάν υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Υπάρχουν νέα δεδομένα καθώς πολλά κόμματα και πολτικοί συνδυασμοί σε σχέση με τις Ευρωεκλογές δεν θα είναι στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.