28/01/2013 • 14:15

Ώρα για μπαλίτσα!

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για όμορφο ποδόσφαιρο, για υψηλή τεχνική χωρίς φλυαρία, για πάντρεμα θεάματος και ουσίας! Και όλα αυτά στην πολύπαθη Superleague! Ο σπουδαίος Αστέρας του Σάκη Τσιώλη έδωσε ακόμα ένα μάθημα την Κυριακή, αυτή τη φορά στον Πλατανιά που πρωταγωνιστούσε σε ακόμα μια αγχώδη παράσταση επιβίωσης. Όσοι περίμεναν πως στο συγκεκριμένο ματς δεν είχαν θέση οι μπαλαδόροι του Αστέρα και οι εμπνεύσεις τους, διαψεύστηκαν με τον πιο θεαματικό τρόπο! Τρία γκολ απ/ το πρώτο ημίχρονο, διαρκής πίεση, απλό και σύγχρονο ποδόσφαιρο, αυτοματισμοί, διάθεση, ενέργεια!

20/01/2013 • 12:00

Ο Ζαρντίμ γνώριζε πως μένει μέχρι να φύγει!

Το κλίμα ήταν βαρύ και ο Πορτογάλος είχε πάρει το ρόλο του κυματοθραύστη απέναντι στη δυσαρέσκεια της ερυθρόλευκης εξέδρας για την παρατεταμένη αγωνιστική κάμψη των πρωταθλητών. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έδειχνε να ακολουθεί τον δικό του μοναχικό δρόμο, πιστός στο ποδοσφαιρικό του πλάνο, θεωρώντας ίσως, πως αυτό στο τέλος θα τον δικαιώσει.

13/01/2013 • 02:00

Τα ματς του τρομοκράτη!

Βάζεις γκολ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, πανηγυρίζεις χλιαρά. Σκοράρεις κόντρα στον Λεβαδειακό και σπριντάρεις τρελαμένος στο βιράζ! Σε λένε Ραφίκ Τζιμπούρ και είσαι φτιαγμένος από μέταλλο αυθεντικού γκολτζή!

07/01/2013 • 11:03

Ένας Πίνο θα φέρει την άνοιξη;

Τελικά είναι ευχή ή κατάρα να λέγεσαι Λεονάρντο Ζαρντίμ αυτό το διάστημα; Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τη χρονιά να μπαίνει με το δεξί βαθμολογικά και με το αριστερό ψυχολογικά. Οι φίλοι του Ολυμπιακού (όσοι βρήκαν δικαιολογίες για να «στήσουν» τους Φώτηδες και όσοι αντέχουν τη φαληρική παγωνιά) δε δίστασαν να αποδοκιμάσουν την ομάδα τους στο «λευκό» ημίχρονο της αναμέτρησης με την κακή Βέροια, αλλά και σε άλλα σημεία του ματς. Όπως στο 88ο λεπτό, όταν ο Μασάδο αποχώρησε για να πάρει τη θέση του ο Πάντελιτς.

02/01/2013 • 11:37