26/05/2013 • 02:20

Οχι και looser ο παιχταράς!

Ετσι είναι η μπαλίτσα! Γυρίζει και ό,τι γυρίζει, ως γνωστόν, φέρνει τα πάνω-κάτω σε δευτερόλεπτα. Τον τελικό του Champions League τον πήρε ο "looser" ʼριεν Ρόμπεν της Ολλανδίας και της Μπάγερν Μονάχου.

24/05/2013 • 20:01

Το ποδόσφαιρο σπίτι του!

Παρασκευή, ώρα 11.30 Λονδίνου στο αεροδρόμιο του Heathrow, γνήσιος ποδοσφαιρικός αέρας γεμίζει τα πνευμόνια! Έχοντας επισκεφτεί πολλές φορές τη βρετανική πρωτεύουσα, μπόρεσα με άνεση να εξακριβώσω πως η τωρινή ατμόσφαιρα είναι πέρα για πέρα διαφορετική. Η ενέργεια σε ρυθμούς Champions League με το που αφήνεις το αεροσκάφος.

20/05/2013 • 19:30

Ο Καλίφα ο Σανκαρέ!

Δεν είναι latin, δεν είναι φαντεζί, δεν χαρίζει και πολλά χαμόγελα στον φακό. Είναι ο Καλίφα Σανκαρέ και είναι ένας απ’ τους λίγους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης που στάθηκε όρθιος στο δύσκολο διάστημα που μοιάζει να πέρασε για τους Τριπολιτσιώτες. Ο τελικός κυπέλλου άφησε ανοικτές σωματικές και πνευματικές πληγές στην ομάδα του Τσιώλη, ωστόσο ο Σανκαρέ έδειξε πως είναι φτιαγμένος από σπάνιο μέταλλο.

17/05/2013 • 08:16

Pass! ΠΑΣ!

Είναι η λέξη που ακούστηκε πιο πολύ στο χθεσινό ματς του Αστέρα με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα! Με την πρώτη έννοια απ’ τον Σάκη Τσιώλη που απογοητευμένος έβλεπε τους ποδοσφαιριστές-κλειδιά της ομάδας του να πέφτουν από λάθος σε λάθος απέχοντας απ’ το ομαδικό παιχνίδι. Αδίκως φώναζε «pass! pass!»… Με τη δεύτερη γραφή απ’ τους φίλους της ομάδας των Ιωαννίνων που απόλαυσαν έναν ΠΑΣ Ευρώπης.

12/05/2013 • 04:17

«Να τους μουρλάνουν στο στυλιάρι...»

Λίγα είναι τα πράγματα που δεν έχουν ξεθυμάνει στις μέρες μας. Και όταν μιλάμε για τον επαγγελματικό αθλητισμό, ελάχιστα. Λίγοι χαίρονται όπως παλιά τις νίκες, τα τρόπαια, τις μετακινήσεις.

11/05/2013 • 08:51

Ψάξτε για κομπάρσους!

Αν και φάνηκε να νιώθει κάπως άβολα μέσα στο επίσημο κουστούμι, ο Σάββας Τσαμπούρης πέταξε με στυλ την ατάκα της συνέντευξης τύπου του τελικού του κυπέλλου, μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και του Ολυμπιακού. «Δεν ήρθαμε εδώ να κάνουμε τους κομπάρσους», δήλωσε με σιγουριά και ουσιαστικά μέσα σε λίγες λέξεις «βόλεψε» μια ολόκληρη χρονιά επιτυχιών για την ομάδα της Τρίπολης.

03/05/2013 • 08:04

Χωρίς Μπάρτσα να ζήσω δεν μπορώ ούτε ώρα!

Απ’ την ώρα που το ματς της Μπαρτσελόνα με τη Μπάγερνστο Καμπ Νου έδειξε να πηγαίνει προς Βαυαρία μεριά, άρχισαν να εξαπολύονται τα πρώτα tweets και να ταξιδεύουνpost με θέμα τα πάθη, τη σταύρωση, το σούβλισμα της Μπαρτσελόνα. Δεν λέω, όλα ήταν επίκαιρα.