Να πάρουν μαθήματα από τον Βαλβέρδε

0
Βασίλης Δούκας
19/04/2012 • 14:40
Να πάρουν μαθήματα από τον Βαλβέρδε
  • shares

Το έργο που αφήνει πίσω του δεν πρέπει να αφορά μόνο τον Ολυμπιακό, αλλά και όλους όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό και δη με το ποδόσφαιρο. Ο Ισπανός ποτέ δεν θέλησε να βρει δικαολογίες για στραβοπατήματα, ποτέ δεν μίλησε απαξιοτικά για κανέναν προπονητή, αθλητή, ποτέ δεν θέλησε να προκαλέσει ή να απαντήσει σε όσους θέλησαν να τον προκαλέσουν.
 
Εκανε τη δουλειά του σοβαρά και ταπεινά, κερδίζοντας με αυτό τον τρόπο τίτλους, αλλά και την αναγνώριση του κόσμου, ανεξαρτήτως οπαδικού χρώματος.
 
Οσο ταπεινά συμπεριφερόταν σε όλη τη θητεία του στον Ολυμπιακό, το ίδιο ταπεινά φρόντισε ο ίδιος και ο Βαγγέλης Μρινάκης να ανακοινώσουν τη μη συνέχιση της συνεργασίας τους.
 
Στον Ολυμπιακό δεν ήθελαν να γίνει σήριαλ αυτό το θέμα και φρόντισαν λίγες μέρες πριν κριθεί ο τίτλος του Κυπέλλου να ανακοινώσουν την απόφαση του Ισπανού. Πολλοί θα κατηγορήσουν την "ερυθρόλευκη" διοίκηση για την ενέργεια της αυτή, αλλά εγώ την επικροτώ, καθώς πιστεύω πως τα πάντα πρέπει να βασίζονται στην ειλικρίνεια και τη διαφάνεια. Το να συντηρηθεί ένα κλίμα αβεβαιότητας μέχρι τον τελικό Κυπέλλου θα βοηθούσε σε κάτι τον Ολυμπιακό; Πιστεύω πως όχι. Αυτή ήταν τελικά η καλύτερη λύση και δόθηκε από τον ίδιο τον πρόεδρο των πρωταθλητών Ελλάδος, ο οποίος έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές για την ανεύρεση του αντικαταστάτη του Ισπανού τεχνικού.

Γράψτε το σχόλιο σας...
25/06/2019 • 11:28

Αστάθμητη παράμετρος στις εκλογές τα ποσοστά των "μικρών" κομμάτων

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι εάν υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Υπάρχουν νέα δεδομένα καθώς πολλά κόμματα και πολτικοί συνδυασμοί σε σχέση με τις Ευρωεκλογές δεν θα είναι στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.