Να πάρουν μαθήματα από τον Βαλβέρδε

0
Βασίλης Δούκας
19/04/2012 • 14:40
Να πάρουν μαθήματα από τον Βαλβέρδε
  • shares

Το έργο που αφήνει πίσω του δεν πρέπει να αφορά μόνο τον Ολυμπιακό, αλλά και όλους όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό και δη με το ποδόσφαιρο. Ο Ισπανός ποτέ δεν θέλησε να βρει δικαολογίες για στραβοπατήματα, ποτέ δεν μίλησε απαξιοτικά για κανέναν προπονητή, αθλητή, ποτέ δεν θέλησε να προκαλέσει ή να απαντήσει σε όσους θέλησαν να τον προκαλέσουν.
 
Εκανε τη δουλειά του σοβαρά και ταπεινά, κερδίζοντας με αυτό τον τρόπο τίτλους, αλλά και την αναγνώριση του κόσμου, ανεξαρτήτως οπαδικού χρώματος.
 
Οσο ταπεινά συμπεριφερόταν σε όλη τη θητεία του στον Ολυμπιακό, το ίδιο ταπεινά φρόντισε ο ίδιος και ο Βαγγέλης Μρινάκης να ανακοινώσουν τη μη συνέχιση της συνεργασίας τους.
 
Στον Ολυμπιακό δεν ήθελαν να γίνει σήριαλ αυτό το θέμα και φρόντισαν λίγες μέρες πριν κριθεί ο τίτλος του Κυπέλλου να ανακοινώσουν την απόφαση του Ισπανού. Πολλοί θα κατηγορήσουν την "ερυθρόλευκη" διοίκηση για την ενέργεια της αυτή, αλλά εγώ την επικροτώ, καθώς πιστεύω πως τα πάντα πρέπει να βασίζονται στην ειλικρίνεια και τη διαφάνεια. Το να συντηρηθεί ένα κλίμα αβεβαιότητας μέχρι τον τελικό Κυπέλλου θα βοηθούσε σε κάτι τον Ολυμπιακό; Πιστεύω πως όχι. Αυτή ήταν τελικά η καλύτερη λύση και δόθηκε από τον ίδιο τον πρόεδρο των πρωταθλητών Ελλάδος, ο οποίος έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές για την ανεύρεση του αντικαταστάτη του Ισπανού τεχνικού.

Γράψτε το σχόλιο σας...
14/11/2018 • 08:31

Για το γόητρο παίζει η Νοτς Κάουντι. Για το θέαμα το ματς στην Ισλανδία

Για το πληγωμένο της γόητρο θα παίξει απόψε η Νοτς Κάουντι κόντρα στην ανώτερη αλλά και νευρική Ντόνκαστερ.Σε πιο επιφυλακτικούς ρυθμούς περιμένουμε την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο για το κύπελλο Ελλάδος

14/11/2018 • 10:51