Πολωνία ερχόμαστε...

0
Βασίλης Δούκας
03/12/2011 • 12:25
Πολωνία ερχόμαστε...
  • shares

. Ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δεν θα περιμέναμε τέτοια κλήρωση για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, διοργάνωση στην οποία θα βρεθούμε για τρίτη σερί φορά, κάτι που δείχνει πως η Εθνική μας Ομάδα πλέον συγκαταλέγεται στην αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
 
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έπεσε σε έναν βατό όμιλο, αλλά δεν πρέπει να ξεγελιόμαστε και να πανηγυρίζουμε λες και περάσαμε από τώρα στην επόμενη φάση. Ούτε η Πολωνία, ούτε η Ρωσία, αλλά ούτε και η χειρότερη Τσεχία των τελευταίων ετών δεν θα παραδώσει με ευκολία τις αυξημένες ελπίδες που έχει για την πρόκριση στα προημιτελικά του Euro2012.
 
Δε λέω, η θεά τύχη ήταν για ακόμα μία φορά στο πλευρό μας, αλλά και εμείς σχεδόν όλες τις φορές φροντίσαμε να τη δικαιώσουμε και εκμεταλλευτήκαμε με τον καλύτερο τρόπο το δώρο της. Η μπάλα πλέον βρίσκεται στα πόδια του Φερνάντο Σάντος και των παικτών μας, οι οποίοι θα πρέπει να δείξουν πως άξια βρισκόμαστε στην τελική φάση. Και, όχι για τη συμμετοχή, αλλά για να διεκδικήσουμε την παρουσία μας στις οκτώ κορυφαίες ομάδες της ηπείρου μας και γιατί όχι και ακόμα ψηλότερα.
 
Αν εκμεταλλευτούμε αυτή την κλήρωση και φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα, θα έχουμε παρόμοιες κληρώσεις και στη συνέχεια, γιατί θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στους ισχυρούς των προκριματικών αποφεύγοντας έτσι τα μεγαθήρια.

Γράψτε το σχόλιο σας...
20/03/2019 • 07:26