Με μηδέν ταχύτητα

0
Βασίλης Δούκας
26/09/2011 • 16:52
Με μηδέν ταχύτητα
  • shares

 
Η μετεγγραφή του Γκούντγιονσεν έσπειρε θύελλα ενθουσιασμού στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, όπως και οι ανανεώσεις των Λυμπερόπουλου, Δέλλα. Γρήγορα όμως όλοι κατάλαβαν πως ο Ισλανδός δεν χωράει στην ίδια ενδεκάδα με τον Λυμπερόπουλο, τουλάχιστον όχι έτσι όπως τους χρησιμοποιεί μέχρι τώρα ο Χιμένεθ. Η ποιότητα και το ταλέντο των δύο είναι αστείρευτα και αδιαμφισβήτητο γεγονός, αλλά τους λείπει ένα βασικό στοιχείο, η ταχύτητα. Ο Ισπανός τεχνικός δεν πήρε το μήνυμα στο Βέλγιο, όπου χρησιμοποίησε και πάλι τους δύο μαζί στην ίδια ενδεκάδα και πλέον η ομάδα του την… πλήρωσε με ακόμα μία οδυνηρή ήττα.
 
Οσο για την άμυνα, εκεί τα πράγματα δεν λένε να βελτιωθούν. Τα λάθη πολλά, πολλές φορές και παιδικά με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να δέχεται εύκολα τέρματα. Αν όμως οι επιθετικοί αδυνατούν να μαρκάρουν ψηλά, την ώρα που η άλλη ομάδα φεύγει όποτε θέλει στην αντεπίθεση, τότε μοιραία θα έρθουν και τα γκολ.
 
Στην ΑΕΚ πίστεψαν πως ο αγώνας στην Ξάνθη μεσοβδόμαδα ήταν μία νέα αρχή, αλλά λίγες μέρες αργότερα φάνηκε πως ήταν απλά μία παρένθεση. Και αν δεν αλλάξει γρήγορα η εικόνα της ομάδας, τότε η Ενωση για ακόμα μία σεζόν θα κινδυνεύσει να μείνει εκτός του στόχου του πρωταθλήματος από νωρίς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας...
21/01/2019 • 10:12