Με μηδέν ταχύτητα

0
Βασίλης Δούκας
26/09/2011 • 16:52
Με μηδέν ταχύτητα
  • shares

 
Η μετεγγραφή του Γκούντγιονσεν έσπειρε θύελλα ενθουσιασμού στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, όπως και οι ανανεώσεις των Λυμπερόπουλου, Δέλλα. Γρήγορα όμως όλοι κατάλαβαν πως ο Ισλανδός δεν χωράει στην ίδια ενδεκάδα με τον Λυμπερόπουλο, τουλάχιστον όχι έτσι όπως τους χρησιμοποιεί μέχρι τώρα ο Χιμένεθ. Η ποιότητα και το ταλέντο των δύο είναι αστείρευτα και αδιαμφισβήτητο γεγονός, αλλά τους λείπει ένα βασικό στοιχείο, η ταχύτητα. Ο Ισπανός τεχνικός δεν πήρε το μήνυμα στο Βέλγιο, όπου χρησιμοποίησε και πάλι τους δύο μαζί στην ίδια ενδεκάδα και πλέον η ομάδα του την… πλήρωσε με ακόμα μία οδυνηρή ήττα.
 
Οσο για την άμυνα, εκεί τα πράγματα δεν λένε να βελτιωθούν. Τα λάθη πολλά, πολλές φορές και παιδικά με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να δέχεται εύκολα τέρματα. Αν όμως οι επιθετικοί αδυνατούν να μαρκάρουν ψηλά, την ώρα που η άλλη ομάδα φεύγει όποτε θέλει στην αντεπίθεση, τότε μοιραία θα έρθουν και τα γκολ.
 
Στην ΑΕΚ πίστεψαν πως ο αγώνας στην Ξάνθη μεσοβδόμαδα ήταν μία νέα αρχή, αλλά λίγες μέρες αργότερα φάνηκε πως ήταν απλά μία παρένθεση. Και αν δεν αλλάξει γρήγορα η εικόνα της ομάδας, τότε η Ενωση για ακόμα μία σεζόν θα κινδυνεύσει να μείνει εκτός του στόχου του πρωταθλήματος από νωρίς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας...
15/11/2018 • 08:00

Με κίνητρο στα δύσκολα η "γαλανόλευκη". Ματς για γκολ σε Κροατία, Αγγλία

Η Ελλάδa και η Αυστρία θέλουν τη νίκη και με βάση το κίνητρό τους μπορούν να τα καταφέρουν. Ματς για γκολ περιμένουμε στο Βέλγιο, στην Κροατία και στην φιλικά αναμέτρηση της Αγγλίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες

14/11/2018 • 10:51