Ο Λέτο δεν μπορεί να γίνει Σισέ

0
Βασίλης Δούκας
03/08/2011 • 13:25
Ο Λέτο δεν μπορεί να γίνει Σισέ
  • shares

Από ότι έχουμε δει μέχρι τώρα ο Παναθηναϊκός όχι μόνο δεν είναι καλύτερος, αλλά παίζει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Αυτό που αλλάζει είναι το πρόσωπο. Ο Λέτο έχει γίνει Σισέ, ωστόσο ο Αργεντίνος σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να παίξει το ρόλο του Γάλλου. Μπορεί να γίνει ο ηγέτης των "πρασίνων", να βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα του, αλλά είναι σχεδόν απίθανο να καταφέρει να προσφέρει στον Παναθηναϊκό τους βαθμούς που του έδωσε ο Σισέ τα προηγούμενα χρόνια. Αν κάνω λάθος και τελικά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού πλέον δεν επικεντρώνεται στον Λέτο, τότε τα πράγματα είναι πιο άσχημα για τους "πράσινους", καθώς εκτός από τον Αργεντινό κανένας άλλος δεν εμφανίστηκε έτοιμος και ικανός για τη μάχη με μία ομάδα που δεν τρομάζει κανέναν αγωνιστικά.

Ο Φερειρα έχασε το πρώτο μεγάλο στοίχημα της σεζόν, κάνοντας παράλληλα ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για τη διοίκηση των "πρασίνων". Τα χρήματα που έμπαιναν στα ταμεία της ομάδας από την πρόκριση στα πλέι οφ του Τάμπιονς Λιγκ όχι μόνο... εξατμίστηκαν, αλλά μπήκαν και στο ταμείο του "αιώνιου" αντιπάλου του.

Ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν και υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης για κάθε ομάδα, αλλά η διαφορά του Παναθηναϊκού με τις υπόλοιπες είναι πως έπρεπε να ήταν έτοιμος για να μπορέσει να ανταποκριθεί στην πρόκληση των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας...
15/11/2018 • 08:00

Με κίνητρο στα δύσκολα η "γαλανόλευκη". Ματς για γκολ σε Κροατία, Αγγλία

Η Ελλάδa και η Αυστρία θέλουν τη νίκη και με βάση το κίνητρό τους μπορούν να τα καταφέρουν. Ματς για γκολ περιμένουμε στο Βέλγιο, στην Κροατία και στην φιλικά αναμέτρηση της Αγγλίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες

14/11/2018 • 10:51