Θα μας λείψει το ποδόσφαιρο τους...

0
Βασίλης Δούκας
31/07/2011 • 01:00
Θα μας λείψει το ποδόσφαιρο τους...
  • shares


Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα, αν δεν αλλάξει στην πορεία η απόφαση, από τον Σεπτέμβριο θα κάνουν προσπάθεια να "κερδίσουν" την άνοδο τους στη Σούπερ Λιγκ. Η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ τιμώρησε με υποβιβασμό τους δύο συγκεκριμένους συλλόγους, οι οποίοι τα προηγούμενα δύο χρόνια έκαναν πολλές "ζημιές" στους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου.
 
Δεν είναι μόνο ότι ανάγκασαν τους ισχυρούς της χώρας μας να φύγουν με κατεβασμένο το κεφάλι από τα μεταξύ τους παιχνίδια, αλλά κατά διαστήματα πρόσφεραν και ωραίο θέαμα.
 
Κατά γενική ομολογία, τόσο η Καβάλα (τη σεζόν 2009-2010) όσο και ο Ολυμπιακός Βόλου (πέρσι), έπαιξαν ωραία μπάλα τραβώντας πάνω τους τα βλέμματα των φιλάθλων.
 
Αν πρέπει να υποβιβαστούν, ας γίνει, ωστόσο σίγουρα θα μας λείψει το ωραίο ποδόσφαιρο που πρόσφεραν. Εξάλλου, τα πρώτα δείγματα για τη νέα σεζόν τα έχουμε από τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος στα τρία παιχνίδια για το Γιουρόπα Λιγκ έχει συνδυάσει το αποτέλεσμα με το θέαμα

Γράψτε το σχόλιο σας...
18/01/2019 • 07:45

Μεγάλα φαβορί απέναντι σε μικρές παγίδες!

Με κίνητρο και ποιοτική ανωτερότητα παίζουν απόψε για τη νίκη η Νόριτς, η Λιλ, η Μπεσικτάς, η Ρέϊντζερς, η Παλέρμο και η Γκενκ κόντρα σε ομάδες υποδεέστερες ποιοτικά αλλά σαφώς λιγότερο πιεσμένες ψυχολογικά