Κατάφερε να το Χάσ(ε)ι και αυτό

Η ΑΕΚ έκανε σπουδαία ανατροπή με τον Χιμένεθ να παίρνει το... πορτοφόλι ενός προπονητή που έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να ηττηθεί η ομάδα του.
0
Βασίλης Δούκας
24/09/2017 • 23:52
Χάσι και Χιμένεθ
  • shares
Η ΑΕΚ έκανε σπουδαία ανατροπή με τον Χιμένεθ να παίρνει το... πορτοφόλι ενός προπονητή που έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να ηττηθεί η ομάδα του. Ο Ισπανός είδε, διόρθωσε και πήρε το ντέρμπι. Από την άλλη ο Χάσι, είδε χάλασε και έχασε το ντέρμπι. 

Αρχικά ο Χιμένεθ έκανε το αυτονόητο, να βγάλει τον αρνητικό Κλωναρίδη για να βάλει τον Λιβάια. Κίνηση που του βγήκε στο χορτάρι, καθώς ο τελευταίος βοήθησε τα μέγιστα για την ανατροπή. Επίσης στόχευσε στην αριστερή πλευρά του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα να δημιουργήσει πολλά ρήγματα. Ισως εκεί ήταν η μοναδική σωστή αντίδραση του Χάσι, να ρίξει στο ματς τον Σεμπά για να βοηθήσει στο μαρκάρισμα.  

Ας δούμε όμως και τι άλλο έκανε ο Χιμένεθ. Εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την έμπνευση του συναδέλφου του να βάλει τον Ταχτσίδη στόπερ. Ναι, το είδαμε και αυτό με τον Χάσι. Ο Ταχτσίδης προτιμήθηκε αντί του Νικολάου για παρτενέρ του Ενγκελς. Δύο βαριά κορμιά θα έπρεπε να σταματήσουν τους Αραούχο, Λιβάια. 

Για να μην μακρηγορήσουμε. Η ΑΕΚ είχε ψυχή, είχε πάθος και είχε βοήθεια από τον πάγκο. Ο Ολυμπιακός δεν είχε πάθος, δεν είχε ψυχή, "κάθισε" στο προβάδισμα και πάνω από όλα δεν είχε καμία βοήθεια από τον πάγκο. Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
26/05/2019 • 07:20

Ώρα κρίσης με διάθεση για γκολ, σε δύο μέτωπα στην Ιταλία

Η τελέυταία αγωνιστική στην Ιταλία έχει αγωνία για μια θέση στην πρώτη 4αδα την οποία έχει αγκαλιά η Αταλάντα όπως και στα όρια της γραμμής υποβιβασμού με το αποφασιστικό ματς να γίνεται στην Τοσκάνη. Παραγωγικά ματς περιμένουμε στην Γρανάδα και την Στοκχόλμη