Ποδαρικό στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη κάνει την Τετάρτη η ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση το αγωνιστικό ποδαρικό στο 2012.

Στη Θεσσαλονίκη κάνει την Τετάρτη η ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση το αγωνιστικό ποδαρικό στο 2012. Η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. θα διοργανώσει εκεί, στις 4 και 5 Ιανουαρίου, το πρώτο για φέτος ανοιχτό τουρνουά μικρών ηλικιών, από αυτά που διεξάγει σταθερά κάθε χρόνο. Θα έχει την επωνυμία «Ανοιχτό Πρωτάθλημα Πρωτοχρονιάς 2012» και θα γίνει στην ομοσπονδιακή αίθουσα του κλιμακίου επίλεκτων αθλητών Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται να μετάσχουν 71 αθλητές και αθλήτριες από περίπου 15 σωματεία της Βόρειας Ελλάδας.
Αυτά τα όπεν αφορούν πάντα στο αγώνισμα του απλού, περιλαμβάνουν τις ηλικιακές κατηγορίες του παιδικού και του παμπαιδικού, ωστόσο αυτή τη φορά δεν θα γίνουν ματς για τις κορασίδες. Ο λόγος είναι ότι στις συνολικά 75 δηλώσεις συμμετοχής, μόνο τέσσερις (4) ήταν από κορασίδες και δεν συμπληρώθηκε ο αριθμός, που βάσει προκήρυξης απαιτούνταν για να διεξαχθεί μία κατηγορία (6 άτομα). Πάντως, με δεδομένο ότι τα συγκεκριμένα τουρνουά δεν υπολογίζονται για τους ελληνικούς πίνακες αξιολόγησης ο αριθμός των δηλώσεων συμμετοχής κρίνεται ικανοποιητικός. Την ευκαιρία για καλό αγωνιστικό τεστ λοιπόν, θα έχουν αθλητές και αθλήτριες από σωματεία της Έδεσσας, της Βέροιας, της Φλώρινας, της Κοζάνης, της Καβάλας, των Ιωαννίνων και φυσικά της Θεσσαλονίκης.

Οι αγώνες θ’ αρχίσουν και τις δύο ημέρες στις 16.00 και θα ολοκληρωθούν στις 20.00. Αύριο Τετάρτη θ’ αγωνιστούν οι παμπαίδες και οι παγκορασίδες και την Πέμπτη οι παίδες και οι κορασίδες. Στην α΄φάση το σύστημα διεξαγωγής περιλαμβάνει γκρουπ των τριών ή τεσσάρων αθλητών/τριών με νικητή τον καλύτερο των 5 σετ (best of five).Στη β΄φάση θα υπάρχει ταμπλό απλού knock out (επίσης με το σύστημα best of five τα ματς) ή σχηματισμός ομίλων των τριών εάν εξυπηρετείται έτσι ομαλότερα η διεξαγωγή μίας κατηγορίας. Η κλήρωση θα γίνει επί τόπου τριάντα λεπτά πριν από την έναρξη των αγώνων (15.30) και με κριτήριο τους παρόντες αθλητές-αθλήτριες.
Την οργανωτική επιτροπή των αγώνων αποτελούν ο προπονητής στο κλιμάκιο της Θεσσαλονίκης Σωκράτης Παπασάβογλου και ο περιφερειακός προπονητής Νίκος Οικονόμου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.