Επιλέγουν τη λάσπη οι ομάδες

Η λάσπη είναι ο εύκολος δρόμος και αυτός που επιλέγουν κάποιες ομάδες. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και υπεύθυνοι είναι οι ιδιοκτήτες των συλλόγων, οι οποίοι ζητούν τιμωρίες, αλλά δεν βλέπουν τις δικές τους ευθύνες.
0
Βασίλης Δούκας
19/01/2017 • 00:52
Μπάλα...
  • shares
Η λάσπη είναι ο εύκολος δρόμος και αυτός που επιλέγουν κάποιες ομάδες. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και υπεύθυνοι είναι οι ιδιοκτήτες των συλλόγων, οι οποίοι ζητούν τιμωρίες, αλλά δεν βλέπουν τις δικές τους ευθύνες.

Επειδή σε κάποιους το μυαλό μπορεί να πηγαίνει αλλού, εγώ αναφέρομαι στην πραγματική λάσπη και στην άθλια κατάσταση των περισσοτέρων αγωνιστικών χώρων. Πρέπει να καταλάβουν τα αφεντικά των ομάδων πως με αυτούς τους αγωνιστικούς χώρους πρώτα κινδυνεύει η δική τους επένδυση και μετά όλα τα υπόλοιπα.

Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που αδιαφορούν για το ελληνικό ποδόσφαιρο και καίγονται μόνο για το δικό τους συμφέρον. Αυτός άλλωστε είναι ο λόγος που έχουν φέρει το ποδόσφαιρο στη χώρα μας σε αυτό το επίπεδο και δεν του επιτρέπουν να ανθίσει.

Δε γίνεται σε όλη την Ευρώπη, με χειρότερο κλίμα από το δικό μας, τα γήπεδα να είναι σε άριστη κατάσταση και εδώ, με την πρώτη κακοκαιρία να ψάχνουμε να βρούμε χορτάρι και... βάρκες. Αν δεν θέλουν κάποιες ομάδες να κάνουν το αυτονόητο, ας το κάνει η διοργανώτρια αρχή. Μπορούν να διαθέσουν ένα μέρος από τις χορηγίες και από τα τηλεοπτικά για τη συντήρηση των γηπέδων και στην αναβάθμισή τους. Να γίνει υποχρέωση των ομάδων να διαθέτουν ένα γήπεδο όπου θα μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο και όχι πόλο ή λασπομαχίες. Ας το απαιτήσουν και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, καθώς από αυτό ζουν και ένας ενδεχόμενος τραυματισμός μπορεί να τους κοστίσει ακριβά.

Λύσεις υπάρχουν, θέληση για επένδυση στα γήπεδα δεν υπάρχει. Γι αυτό βλέπουμε ακατάλληλους αγωνιστικούς χώρους, γι αυτό βλέπουμε ακατάλληλα και βρώμικα δημοσιογραφικά θεωρεία, γι αυτό δεν βλέπουμε ποιοτικό ποδόσφαιρο. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
19/02/2019 • 07:04

Τακτική κι ενέργεια στα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Πάθος για γκολ σε Ινβερνές, Σάντερλαντ (video)

Οι λεπτομέρειες μέσα από τις ικανότητες και τις όποιες αδυναμίες αναμένεται να έχουν αξία και στα δύο αποψινά ματς του Τσάμπιονς Λιγκ σε Λίβερπουλ και Λιόν. Ανταγωνιστικές αναμετρήσεις περιμένουμε στο Σάντερλαντ, το Ινβερνές αλλά και το Πόρτμουθ