Λινάρδος: Με πείσμα για την πρώτη νίκη

Η αποχή των παικτών από τις προπονήσεις για δύο μέρες για τα δεδουλευμένα τριών μηνών, μπορεί να... διατάραξε κάπως τη συγκέντρωση της ομάδας, αλλά ο Νίκος Λινάρδος ευελεπιστεί στην πρώτη νίκη του Αμαρουσίου στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Αγίου Θωμά (19:00).

Η αποχή των παικτών από τις προπονήσεις για δύο μέρες για τα δεδουλευμένα τριών μηνών, μπορεί να… διατάραξε κάπως τη συγκέντρωση της ομάδας, αλλά ο Νίκος Λινάρδος ευελεπιστεί στην πρώτη νίκη του Αμαρουσίου στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Αγίου Θωμά (19:00).

«Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι δύσκολο, ειδικά τώρα που ψάχνουμε με πείσμα την πρώτη μας νίκη, για να βελτιώσουμε την ψυχολογία μας και παίζουμε στην έδρα μας. Από τη στιγμή που μπαίνουμε στο γήπεδο, ξεχνάμε τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε όλη την εβδομάδα. Έχουμε κι έμπειρους παίκτες που ξέρουν να αντιμετωπίζουν και δύσκολες καταστάσεις, αλλά και νέα παιδιά που χρειάζονται βοήθεια», ήταν τα πρώτα λόγια του. παράλληλα, εξήγησε ότι η ομάδα χρειάζεται τους φιλάθλους της στο πλευρό της. «Κι όλοι μαζί θέλουμε την συμπαράσταση των πιστών φιλάθλων της ομάδας μας. Ο ΠΑΟΚ είναι ποιοτική ομάδα με εξαιρετικό προπονητή που έχει προοπτική τετράδας. Ελπίζουμε ότι θα γίνει ένα όμορφο παιχνίδι» τόνισε.
 
Δεμερτζής: Κοιτάμε μπροστά
Από την πλευρά του, ο Γιάννης Δεμερτζής επεσήμανε πως «κάθε ημέρα που περνάει, γινόμαστε και καλύτεροι. Στενοχωρηθήκαμε από τον τρόπο που χάθηκε το ματς στα Ιλίσια, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάμε μπροστά. Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός και φέτος, οπότε, για να τον νικήσουμε, θα πρέπει να παίξουμε όσο πιο δυνατά και συγκεντρωμένα μπορούμε».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.