Ηρθε...

Η ΑΕΚ επέστρεψε με πρωταγωνιστικό ρόλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, προσθέτοντας ακόμα ένα Κύπελλο στην τροπαιοθήκη της.
0
Βασίλης Δούκας
18/05/2016 • 01:07
AEK πανηγυρική
  • shares
Η ΑΕΚ επέστρεψε με πρωταγωνιστικό ρόλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, προσθέτοντας ακόμα ένα Κύπελλο στην τροπαιοθήκη της. Σε έναν τελικό... παρωδία  οι παίκτες της Ενωσης φάνηκε πως το ήθελαν περισσότερο. ΟΛΟΙ πήγαιναν πρώτοι στην μπάλα, μάρκαραν συνεχώς, είχαν καθαρό μυαλό και ακολούθησαν το πλάνο του προπονητή τους.

Σε αντίθεση με τους “ερυθρόλευκους”, οι οποίοι δεν ήταν σε καλή μέρα. Από τον Μάρκο Σίλβα μέχρι και τον τελευταίο που αγωνίστηκε. Ολοι υστέρησαν γι αυτό και η ήττα στον τελικό του Κυπέλλου. Χωρίς πίεση, χωρίς καλή κυκλοφορία και με ποδοσφαιριστές που ίσως να είχαν το μυαλό τους περισσότερο στις διακοπές παρά σε αυτό το παιχνίδι, οι πρωταθλητές απέτυχαν να κάνουν το νταμπλ.

Ο Στέλιος Μανωλάς έκανε τα... προβλεπόμενα. Είχε διαβάσει καλύτερα το παιχνίδι από τον Πορτογάλο και αυτό φάνηκε στην προπονητική σκακιέρα. Εκεί ο Σίλβα νικήθηκε, καθώς άφησε σε όλο το ματς τον κακό σε απόδοση Μαζουακού, δεν... πόνταρε στην εμπειρία και την ποιότητα του Καμπιάσο και δεν έκανε τίποτα για να μπορέσει η ομάδα του να παίξει πιο ορθόδοξα.

Οι τελικοί θέλουν πάθος, που είχε η ΑΕΚ, καθαρό μυαλό που είχε πάλι η ΑΕΚ και εμπειρία που είχε ο Ολυμπιακός και δεν τη... χρησιμοποίησε.

Μετά από πολλά επεισόδια και εμπόδια ο θεσμός του Κυπέλλου ολοκληρώθηκε και η ιστορία έγραψε νικήτρια την ΑΕΚ σε ένα ματς που δυστυχώς δεν ήταν γιορτή, αλλά είχε ωραίο κλίμα μεταξύ των πρωταγωνιστών. 
Γράψτε το σχόλιο σας...

ΑΕΚ - Παναιτωλικός

Κυριακή 31 Μαρτίου, 17:15

Live
25/03/2019 • 01:00

Every Day Bet, κάθε «νίκη» και μια άλλη ιστορία!

Η στήλη έδωσε και σ’ αυτό το Σαββατοκύριακο πολύ καλές ιδέες για ποντάρισμα κι ο Αποστόλης Νταλούκας μας θυμίζει ορισμένες παραμέτρους έτσι ώστε κάθε μέρα να είστε κοντά στην επιτυχία!