Σκουρτόπουλος: “Πρέπει να σταματήσουμε τα σουτ των Σέρβων”

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος πριν από το παιχνίδι με τους Σέρβους στάθηκε στο ότι η Εθνική δεν έχει κάνει αρκετό καιρό προετοιμασία, ενώ ως δυνατό σημείο των αντιπάλων μας υπογράμμισε το μακρινό σουτ.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος πριν από το παιχνίδι με τους Σέρβους στάθηκε στο ότι η Εθνική δεν έχει κάνει αρκετό καιρό προετοιμασία, ενώ ως δυνατό σημείο των αντιπάλων μας υπογράμμισε το μακρινό σουτ. 

«Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Σερβία είναι μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα, τα τελευταίες χρόνια έχει διακριθεί σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Έχει κάποιες απουσίες, όπως όλες οι ομάδες και εμείς, αλλά αυτό δεν παίζει ρόλο. Είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι μας μέχρι τώρα σε αυτή την προκριματική διαδικασία.

 Έχουμε ένα πλεονέκτημα στις νίκες, αλλά δεν στεκόμαστε σε αυτό. Το πρόβλημα που είχαμε σε αυτό το παράθυρο είναι η πολύ μικρή προετοιμασία. Έχουμε κάνει μόνο πέντε προπονήσεις κι έχουμε δώσει και δύο φιλικά. Άρα πάμε στο κομμάτι της διάθεσης και της συγκέντρωσης, στοιχεία που θα μας βοηθήσουν πολύ για να κερδίσουμε… Τα παιδιά είναι στην αρχική προετοιμασίας με τις ομάδες τους ή κάποια από αυτά δεν έχουν αρχίσει καν προετοιμασία. Αυτό βάζει έναν έξτρα βαθμό δυσκολίας.

Όλοι έχουν τα ίδια προβλήματα. Η Σερβία έχει έναν κορμό αρκετών ετών, είμαι σίγουρος πως θα έχουμε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι από την πλευρά τους, ένα παιχνίδι που θα πάει στο σουτ. Ξέρουμε ότι είναι το μεγάλο ατού της σέρβικης σχολής, ξέρουμε ότι δίνουν το σουτ στον αντίπαλο υπό προϋποθέσεις και θα εστιάσουν στον Μπουρούση και τον Πρίντεζη, τους οποίους αξιοποιούμε πολύ στο ποστ.

Για τη δωδεκάδα μετά την προπόνηση θα οριστικοποιήσουμε τη σύνθεση. Είχαμε μια πάρα πολύ πετυχημένη παρουσία στην πρώτη φάση, ο κόσμος μας βοήθησε πολύ να πετύχουμε τις έξι νίκες και θέλουμε αύριο να είναι πάλι κοντά, είμαστε σίγουροι γι’ αυτό, ώστε να πετύχουμε μια νίκη που θα μας φέρει πάρα πολύ κοντά στην πρόκριση. Θα είναι μια επιτυχία που θα μοιραστούμε με πολλή χαρά με τον κόσμο στην Κρήτη». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.