Η κορυφή αντέχει μόνο έναν

0
Βασίλης Δούκας
13/07/2014 • 01:54
Η κορυφή αντέχει μόνο έναν
  • shares
Αυτό φυσικά δεν ενδιαφέρει κανέναν από εμάς, γιατί θα παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας, ίσως τις δύο καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Αργεντινή και Γερμανία έφτασαν άξια μέχρι τον τελικό, αν και η παρέα του Μέσι στους ομίλους έδειχνε λίγο ασύνδετη. Η "αλμπισελέστε" στα πρώτα παιχνίδια δεν είχε αρχή και τέλος, αλλά είχε Μέσι, ενώ στον ημιτελικό με την Ολλανδία είχε εξαφανισμένο τον Μέσι. Παρόλα αυτά, ο Ρομέρο σαν.... άλλος Γκοϊκοετσέα την έστειλε ξανά στον μεγάλο τελικό 24 χρόνια μετά την τελευταία της παρουσία και πάλι απέναντι στη Γερμανία. 

Αντίθετα τα "πάντσερ" είχαν μία.... συνέπεια στις εμφανίσεις τους. Είναι μία καλοδουλεμένη γερμανική μηχανή που δεν βγάζει.... προβλήματα. Είναι αξιόπιστη, έχει αντοχές και μπορεί να δουλεύει για αρκετή ώρα σε υψηλές στροφές.  

Σε έναν τελικό όμως, δεν παίζουν ρόλο μόνο τα... γρανάζια. Μετρούν πολλά πράγματα. Μετράει το πάθος, η θέληση, η δίψα και φυσικά η ικανότητα. Οποια από τις δύο ομάδες συνδυάσει όλα αυτά ή τα περισσότερα, τότε θα στεφθεί πρωταθλήτρια κόσμου. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
18/07/2019 • 07:45

Ματς για γκολ σε Μπακού, Σκόπια και νησιά Φερόε

Περισσότερο αξίζει απόψε στα προκριματικά του Europa League να δούμε τα παιχνίδια όπου η πρόκριση είναι ανοιχτή και σαφώς μπορεί να μετρήσει η έδρα, η αγωνιστική ετοιμότητα και η εμπειρία. Τις μικρές εκπλήξεις ας τις ψάξουμε εκεί όπου η πρόκριση έχει κριθεί!