Μερικές φορές καλύτερα να μη... μιλάς

Το τιτίβισμα του Ιαν Βουγιούκα είναι ότι πιο απαράδεκτο έχω δει να δημοσιεύει αθλητής.
0
Βασίλης Δούκας
07/09/2015 • 16:45
Μερικές φορές καλύτερα να μη... μιλάς
  • shares
Το τιτίβισμα του Ιαν Βουγιούκα είναι ότι πιο απαράδεκτο έχω δει να δημοσιεύει αθλητής. Στα δικά μου μάτια είναι άσχημο ένας αθλητής που έχει φορέσει το εθνόσημο να χλευάζει και να ειρωνεύεται άλλους διεθνείς παίκτες. 

Αν θέλεις να ασκήσεις κριτική μπορείς να το κάνεις με πολλούς τρόπους. Αυτόν που βρήκε ο Βουγιούκας και έκρινε... έξυπνο να τον μοιραστεί με όλο τον κόσμο, νομίζω πως ο είναι ο χειρότερος για τον ίδιο.

Ο Βουγιούκας έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής και γνωρίζει το... βάρος της, γι αυτό και δεν θα έπρεπε να προσθέσει ακόμα περισσότερο στους παίκτες του Κώστα Τσάνα. Είναι αθλητής και γνωρίζει πολύ καλά πως μέσα στην αθλητική ζωή υπάρχουν και οι αποτυχίες. Τότε χρειάζεσαι στήριξη και όχι χλευασμό. 

Εκτός και αν ο ίδιος πιστεύει πως για να γίνει καλύτερος παίκτης πρέπει κάποιος να τον χλευάζει μετά από κάθε κακή του εμφάνιση ή ήττα της ομάδος του. Τότε πάω πάσο και του ζητάω συγνώμη για όσα του έγραψα. Αν δεν ισχύει αυτό θα πρέπει ίσως να ζητήσει αυτός συγνώμη στην Εθνική μας ομάδα του ποδοσφαίρου για το κακόγουστο χιούμορ που έχει... 

Υ.Γ.  Τελικά το έκανε ο Βουγιούκας. Ζήτησε με τον τρόπο του συγνώμη για τη δημοσίευση του

Γράψτε το σχόλιο σας...
23/08/2019 • 08:23

Ποιοτικό προβάδισμα για Ντόρτμουντ, Σεβίλλη και Λοριάν (video)

Προβάδισμα νίκης μέσα από ορατά εμπόδια έχουν ως φιλοξενούμενες η Ντόρτμουντ, η Ίλβες και η Σεβίλλη. Ως αουτσάϊντερ παίζουν Άντερλεχτ και Χόμπρο περισσότερο λόγω των πρόσφατων εμφανίσεών τους όχι λόγω της αξίας των αντιπάλων τους