Αν ήθελαν, μπορούσαν...

0
Βασίλης Δούκας
05/05/2014 • 02:43
Αν ήθελαν, μπορούσαν...
  • shares
Αν τα εισιτήρια πηγαίνουν σε ανεγκέφαλους, τότε αυξάνουμε τις πιθανότητες για να βλέπουμε αίσχη στα γήπεδα. Αν πηγαίνουν εκεί που πρέπει τότε οι πιθανότητες θα μειωθούν και υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να βλέπουμε αγώνες με φιλάθλους των δύο ομάδων στο γήπεδο και χωρίς επεισόδια.

Ας πάρουμε παράδειγμα το Κυριακάτικο παιχνίδι της Λεωφόρου. Τα εισιτήρια που δόθηκαν στον ΠΑΟΚ ήταν 300. Αρα δεν είναι δύσκολο να βρεθούν ποιοι προμηθεύτηκαν αυτά τα χαρτάκια και μπήκαν στο γήπεδο.

Κάμερες εντός γηπέδου υπάρχουν. Αν λειτούργησαν, τότε δεν θα είναι δύσκολο να βρεθούν οι ανεγκέφαλοι που πήραν μέρος στα επεισόδια. Δεν είναι δύσκολο να βρεις σε μία άδεια εξέδρα με 300 άτομα ποιος κουβαλούσε μαζί του καπνογόνο και φωτοβολίδες. Δεν είναι δύσκολο να δεις από τις κάμερες τον ανεγκέφαλο που άναβε καπνογόνα και πετούσε αντικείμενα.

Η ίδια η ΠΑΕ θα πρέπει να ζητήσει το video και να ξεκινήσει έρευνα για να απομακρύνει αυτούς που ζημιώνουν την ομάδα. Η ίδια η ΠΑΕ θα πρέπει να τιμωρήσει αυτούς τους οπαδούς που πήραν μέρος στα επεισόδια. Η ίδια η ΠΑΕ θα πρέπει να περάσει το μήνυμα πως δεν ανέχεται και δεν θα ανεχθεί τέτοιες συμπεριφορές.

Αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουν οι ΠΑΕ. Ωραία εικόνα του Αλαφούζου με τον Σαββίδη αγκαλιασμένοι στον αγωνιστικό χώρο, αλλά αυτό δεν βοηθάει σε τίποτα, δεν θα λύσει το πρόβλημα της βίας.

Δεν γίνεται στην Ισπανία να βρίσκουν τον ένα χαζό που πέταξε μπανάνα και στην Ελλάδα να μη βρίσκουμε ανεγκέφαλους που κουβαλάνε μαζί τους καπνογόνα και πετάνε αντικείμενα. Αν υπήρχε θέληση θα τους είχαν βρει τους περισσότερους και θα τους είχαν στείλει εκεί που πρέπει.

Φυσικά μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει και η Αστυνομία που επιτρέπει στους ανεγκέφαλους να περνούν καπνογόνα κ.α αντικείμενα στο γήπεδο και που δεν συλλαμβάνουν αυτούς παίρνουν μέρος στα επεισόδια.

Λύση υπάρχει, θέληση υπάρχει;

ΥΓ. Πήρα ως παράδειγμα από αυτό το παιχνίδι τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ γιατί είναι πιο εύκολο να ελέγξεις σε ποια 300 άτομα δόθηκαν τα εισιτήρια και ποιοι από αυτούς πήραν μέρος σε επεισόδια. Δεν λέω ότι αυτοί ξεκίνησαν τα επεισόδια ή ότι οι δεν υπήρξαν ανεγκέφαλοι από την άλλη μεριά που έκαναν τα ίδια ή χειρότερα. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
19/03/2019 • 10:40

Οι αντοχές των αουτσάϊντερ δίνουν καλές τιμές στο Ηνωμένο Βασίλειο (video)

H Νταντί Γιουνάϊτεντ θέλει την νίκη αφενός για να εδραιώσει τη θέση της κι αφετέρου να πλησιάσει την πρωτοπόρο Ρος Κάουντι. Φαβορί για την νίκη είναι απόψε Κρουσάντερς, Πίτερχεντ απέναντι σε αντιπάλους που θα παίξουν με λιγότερο άγχος.