Πρέπει να σηκωθείς...

Οταν έχεις πέσει κάτω πρέπει να βρίσκεις τρόπο να σηκωθείς και να συνεχίσεις τη μάχη, γιατί η νίκη είναι μπροστά σου και μπορείς να την κατακτήσεις.
0
Βασίλης Δούκας
01/07/2015 • 21:02
Πρέπει να σηκωθείς...
  • shares
Οταν έχεις πέσει κάτω πρέπει να βρίσκεις τρόπο να σηκωθείς και να συνεχίσεις τη μάχη, γιατί η νίκη είναι μπροστά σου και μπορείς να την κατακτήσεις. Οσο άσχημα και να είναι τα πράγματα μπορείς να τα καταφέρεις.

Κάπως έτσι θα πρέπει να σκέφτηκε ο Μάρκος Παγδατής όταν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στις αρχές του τρίτου σετ στο ματς με τον Μίλμαν. Ο Κύπριος άσος φανέρωσε για ακόμα ένα παιχνίδι τα τεράστια ψυχικά αποθέματα που διαθέτει, αυτά που διαθέτουν όλοι οι Ελληνες. Ισως να ενέπνευσε και κάποιους συμπατριώτες μας αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάμε όλοι. Σημασία έχει πως ο Παγδατής σηκώθηκε και η προσπάθεια του τον έβγαλε νικητή.

Οταν ο Μίλμαν ήταν μπροστά με 2-0 σετ λίγοι ήταν αυτοί που πίστεψαν στον Παγδατή. Εγώ δεν ήμουν στους λίγους και αυτό το blog ήταν το αποτέλεσμα ενός χαμένου στοιχήματος με τον Νίκο Γαβαλά, ο οποίος θεωρούσε πως η θέληση και οι ικανότητες του Κύπριου μπορούσαν να τον στείλουν στον 3ο γύρο του Γουίμπλεντον. Κάτι που έγινε.

Ελπίζω να χάσω ακόμα ένα στοίχημα και να γράψω για την παρουσία του Παγδατή στον τέταρτο γύρο του Γουίμπλεντον, μετά από επτά χρόνια...
Γράψτε το σχόλιο σας...
22/07/2019 • 07:03

Φιλοξενούμενοι με υψηλές βλέψεις σε Δανία, Σουηδία και Ολλανδία

Ικανές να πάρουν αυτό που θέλουν, παρότι παίζουν σε δύσκολες έδρες, είναι η Τζουργκάρντεν και η Μπάνικ Οστράβα. Σε ρόλο αουτσάϊντερ παίζουν ο Παναθηναϊκός με τον Άγιαξ και η Λϊγκμπι όμως ότι καταφέρουν παραγωγικά θα έχει αξία..