Πληρώνει τα λάθη του

0
Βασίλης Δούκας
27/03/2014 • 01:52
Πληρώνει τα λάθη του
  • shares
Μανωλάς και Μαρκάνο δεν δείχνουν να έχουν "δέσει" ακόμα. Τα λάθη τους στα τελευταία ματς έχουν στοιχίσει στους "ερυθρόλευκους" οι οποίοι εκεί που δεν ήξεραν τι πάει να πει ήττα, έχουν γευτεί την πίκρα της τέσσερις φορές στα τελευταία έξι παιχνίδια τους.

Ο Μίτσελ το γνωρίζει και το επεσήμανε μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ωστόσο είναι προς τιμήν του που δεν θέλησε για ακόμα μία φορά να πιαστεί από το διαιτητικό λάθος στις καθυστερήσεις και δεν θέλησε να βρει δικαιολογίες για την ήττα. Αν το έκανε αυτό θα προσέφερε άλλοθι στους παίκτες του για την κακή τους απόδοση και θα κρυβόταν πίσω από το δάκτυλο του.

Μπορεί στο πρωτάθλημα τα λάθη να μην του στοιχίζουν, όμως ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του δύο δύσκολους ημιτελικούς με τον ΠΑΟΚ και εκεί όποια λάθη γίνουν θα είναι δύσκολο να καλυφθούν. Η χαλαρότητα μπορεί να είναι ένας λόγος που έχει μεταμορφώσει μία ανίκητη άμυνα σε μία άμυνα που κάνει παιδικά λάθη, όπως και το μεγάλο ροτέισον του Μίτσελ να έχει παίξει ρόλο σε αυτή την εικόνα. Το τι φταίει θα πρέπει να το βρει ο Ισπανός, καθώς αυτός κινδυνεύει να δει να γκρεμίζεται το οικοδόμημα που έχτιζε από το καλοκαίρι μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
26/06/2019 • 09:48

Αγώνας με ενθουσιασμό στο Κάϊρο

H Αίγυπτος με τον ενθουσιασμό της μπορεί αν πετύχει σπουδαία πράγματα στην διοργάνωση. Το Κογκό απογοητεύοντας στην πρεμιέρα είναι αναγκασμένο να πάει σε έναν ρυθμό αναζήτησης ουσίας.