Ιστορική η νίκη της Βίντι

Διαβάστε για ποιον λόγο το χθεσινό τρίποντο της Βίντι στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ είναι ιστορικής σημασίας για το ουγγρικό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε για ποιον λόγο το χθεσινό τρίποντο της Βίντι στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ είναι ιστορικής σημασίας για το ουγγρικό ποδόσφαιρο.

Οι Μαγυάροι, πέρασαν νικηφόρα με 2-0 από την Θεσσαλονίκη και πήραν την πρώτη εκτός έδρας νίκη ουγγρικής ομάδας σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από σχεδόν 14 χρόνια!

Ήταν συγκεκριμένα 16 Δεκεμβρίου του 2004, όταν η Φερεντσβάρος κέρδισε με 1-0 στο Εδιμβούργο την σκωτσέζικη Χαρτς, στην τελευταία μέχρι χθες νίκη ουγγρικής ομάδας σε ομίλους μακριά από το σπίτι της. 

Το 2009-10 στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ η Ντέμπρετσεν ολοκλήρωσε με έξι ήττες απέναντι σε Φιορεντίνα, Λιόν και Λίβερπουλ, χάνοντας φυσικά όλα τα εκτός έδρας ματς. Η ίδια ομάδα το 2010-11 στην φάση ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ είχε κερδίσει εντός έδρας την Σαμπντόρια, αλλά δεν είχε πάρει τρίποντο μακριά από το σπίτι της.

Το 2012-13 η τότε Βιντεότον είχε παίξει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και είχε σημειώσει δύο νίκες, αμφότερες όμως εντός έδρας επί Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και Βασιλείας.

Έτσι χθες, οι Ούγγροι έσπασαν μία μεγάλη αρνητική παράδοση και το πανηγύρισαν δεόντως…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.