Δεν παίζεις μπάλα με τη γλώσσα...

0
Βασίλης Δούκας
20/11/2013 • 02:12
Δεν παίζεις μπάλα με τη γλώσσα...
  • shares

Ο Γκοϊάν και ο Λάζαρ αν και ζούνε στη χώρα μας, μάλλον δεν έχουν καταλάβει ακόμα πως όταν είμαστε ενωμένοι και προσηλωμένοι σε ένα στόχο, τον πετυχαίνουμε. Ο άσος του Αστέρα Τρίπολης και του ΠΑΟΚ θα έπρεπε να είχαν βάλει φρένο στους συμπαίκτες τους και να τους μεταφέρουν τα κατορθώματα μας. Οι Ρουμάνοι εκτέθηκαν με τις δηλώσεις τους και τώρα προσπαθούν να συνέλθουν από τη σφαλιάρα που έφαγαν. 

Οι Ρουμάνοι πίστεψαν ότι είμαστε η ομάδα του μισό-0, όμως δείξαμε ότι είμαστε ομάδα που στοχεύει και παίρνει αυτό που θέλει. Αν αυτό γίνει με 1-0 ή με 3-1, λίγη σημασία έχει. Κανένας δεν θυμάται ότι δεν προσφέραμε σπουδαίο θέαμα στα προκριματικά, αλλά κανένας δεν θα θυμάται και ότι παίξαμε πολύ καλά στα μπαράζ. Αυτό που όλοι θα θυμούνται είναι πως ταξιδέψαμε στη Βραζιλία για να συμμετάσχουμε στη μεγαλύτερη διοργάνωση του κόσμου και όχι για να δούμε το φημισμένο καρναβάλι του Ρίο. 

Η συνέπεια μας στα μεγάλα ραντεβού μας έχει κάνει μία υπολογίσιμη δύναμη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε συνεχώς στο γκρουπ των ισχυρών της Ευρώπης και από το 2004 και μετά έχουμε παρευρεθεί στις πέντε από τις έξι διοργανώσεις.  Στην κλήρωση για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016 θα είμαστε η έβδομη πιο ισχυρή ομάδα, ενώ χτυπάμε και την πόρτα της πρώτης δεκάδας του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. 

Γίνεται να μην είσαι περήφανος για την Εθνική μας; Γίνεται να μην αναγνωρίζεις τα κατορθώματα της; Ας αφήσουμε τη μιζέρια για άλλους και ας χαρούμε την επιτυχία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, την επιτυχία του ελληνικού ποδοσφαίρου.


 
Γράψτε το σχόλιο σας...
16/07/2019 • 07:03

Ρεβάνς με ρυθμό και γκολ σε Βαλέτα και Βελιγράδι (video)

Η πιο μεγάλη των προκριματικών έγινε στην Μολδαβία όπου η σχεδόν άγνωστη Σαμπουρτάλο νίκησε με 3-0. Τώρα η Σέριφ ψάχνει με τις εμπειρίες της ένα θαύμα! Η αποτελεσματικότητα θα φέρει την πρόκριση στο Βελιγράδι, τη Βαλέτα και τα νησιά Φερόε