Τα... ελαστικά του ποδοσφαιριστή

0
Βασίλης Δούκας
06/10/2013 • 03:52
Τα... ελαστικά του ποδοσφαιριστή
  • shares

Δηλαδή να έχεις τον έλεγχο της μπάλας και να την στέλνεις εκεί όπου σχεδιάζεις χωρίς στο πόδι σου να αισθάνεσαι πως έχει βαρίδια, τα οποία σου δυσκολεύουν την προσπάθεια.

Το παπούτσι είναι πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή. Δεν είναι τυχαίο ότι οι αθλητικές εταιρείες δημιουργούν μοντέλα για τους μεγάλους αθλητές. Οι. παραξενιές των ποδοσφαιριστών φέρνουν και την εξέλιξη στα παπούτσια ή καλύτερα μπορούν να αποτελέσουν έμπνευση για να δημιουργηθεί ένα καλύτερο παπούτσι.

Πάντως, όποιος ήταν ο απαιτητικός που έδωσε έμπνευση στους ανθρώπους της NIKE  για να δημιουργήσουν το Hypervenom, του αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι ένα παπούτσι που προσαρμόζεται στο πόδι σου. Τη διαφορά και τα πλεονεκτήματα του μπορεί να τα καταλάβει ακόμα και ένας ερασιτέχνης (όπως είμαι εγώ), πόσο μάλλον οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Το παπούτσι στον αθλητή είναι σαν τα ελαστικά σε ένα μονοθέσιο της Φόρμουλα Ένα, μπορούν να βελτιώσουν αισθητά την απόδοση του ποδοσφαιριστή και να του προσφέρουν την κατάλληλη ισορροπία.

Εγώ βρήκα τη δική μου ισορροπία και άνεση και την επόμενη βδομάδα, μπορεί να μην έχει Σούπερ Λιγκ, αλλά έχει δράση για εμάς τους δημοσιογράφους στο Πρωτάθλημα Τύπου και  ελπίζω να ξεκινήσουμε τη σεζόν στην ομάδα της Nova με τον πρώτο τίτλο της αγωνιστικής περιόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας...
20/03/2019 • 07:26