Μόνο στην Ελλάδα μας ενοχλούν τα στημένα

0
Βασίλης Δούκας
15/09/2013 • 01:44
Μόνο στην Ελλάδα μας ενοχλούν τα στημένα
  • shares

 

Μόνο στην Ελλάδα αναφερόμαστε υποτιμητικά για τα στημένα κατά τη διάρκεια παιχνιδιού. Ο Ολυμπιακός έχει "ξεκλειδώσει" με αυτό τον τρόπο τις αντίπαλες άμυνες μέχρι τώρα, ενώ και ο ΠΑΟΚ έτσι άνοιξε το δρόμο για τη νίκη στη Βέροια. Κάποιοι θέλουν να μειώσουν αυτές τις νίκες και στέκονται στα γκολ που έχουν προέρθει από φάουλ ή από κόρνερ.

Οι. κομπίνες στα στημένα προέρχονται από αρκετές ώρες δουλειάς στις προπονήσεις. Δεν βγαίνουν τυχαία. Περιέχει στρατηγική, συγχρονισμό και ικανότητα στην εκτέλεση ή κάθε φάση που μετατρέπεται σε γκολ.
Αυτά για ό,τι αφορά την... πιπίλα με τα στημένα.

Θέλω να αναφερθώ σε δύο παίκτες του ΠΑΟΚ. Στον Χακόμπο και στον Στοχ. Ο πρώτος είναι μέσα στα νεύρα από την. προθέρμανση κιόλας. Αν δεν καταφέρουν να τον καλμάρουν, τότε θα "κρεμάσει" την ομάδα σε κάποιο παιχνίδι. Για να γίνεις αρεστός  στους φιλάθλους δεν χρειάζεται να χτυπάς πονηρά πεσμένους παίκτες στο έδαφος, ούτε να πουλάς συνεχώς τσαμπουκά στους αντιπάλους. Για να μην αδικήσω τον Χακόμπο, ο ΠΑΟΚ του οφείλει πολλά στη νίκη, καθώς όταν το σκορ ήταν 0-0 πραγματοποίησε δύο δύσκολες αποκρούσεις και κράτησε ανέπαφη την εστία του

Για να σε αγαπήσουν οι φίλαθλοι μπορείς να κάνεις ότι και ο Στοχ. Ο Σλοβάκος στη Βέροια δεν ήταν καλός, αλλά μία φορά βρέθηκε σε θέση βολής και... εκτέλεσε τον Αναστασόπουλο. Συνεπής στο ραντεβού του με τα δίχτυα, αποδεικνύοντας πόσο σπουδαίος ποδοσφαιριστής είναι και πόσο μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
20/03/2019 • 07:26