Είναι βαριά η φανέλα του τσολιά

0
Βασίλης Δούκας
08/09/2013 • 01:22
Είναι βαριά η φανέλα του τσολιά
  • shares


Η Εθνική μας απέναντι της το Σάββατο είχε ένα πληγωμένο θηρίο που πάλευε για την επιβίωση του στο Ευρωμπάσκετ, ωστόσο λαβωμένο ήταν και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ο Σπανούλης έμεινε στο ξενοδοχείο για να κάνει θεραπεία, ενώ ο Μπορούσης είχε πυρετό. Σα να λέμε πως απουσίαζε το μυαλό, ενώ η κολώνα είχε... ρωγμές.

Καμία απουσία, κανένα πρόβλημα δεν φάνηκε να επηρεάζει αυτό το ΣΥΝΟΛΟ που έχει δημιουργήσει ο Τρινκιέρι. Ολοι οι παίκτες έχουν το ρόλο τους στο παιχνίδι. Ολοι τους συμμετέχουν επιθετικά και όλοι τους δίνουν το κάτι παραπάνω αμυντικά. Αυτή είναι πραγματικά μία ΟΜΑΔΑ που γνωρίζει τι θέλει να κάνει στο παρκέ και πώς να το αποκτήσει.

Αυτή η Εθνική λες και έχει μόνο μία καλή πεντάδα. Οποιος μπαίνει είναι το ίδιο καλός με αυτόν που αποχωρεί. Κανένας δεν υστερεί και το σημαντικότερο, δεν χάνεται η συνοχή.

Αυτό μάλλον είναι το μυστικό για τα θετικά αποτελέσματα, αλλά και για το όμορφο θέαμα που παρουσιάζει. Αυτή η Εθνική είναι όντως ένα από τα φαβορί και αν συνεχίσει αυτές τις εμφανίσεις, τότε ίσως να φτάσει και μέχρι το τέλος του δρόμου.

Η φανέλα με το εθνόσημο είναι βαριά και έχει παρελθόν και δείχνει πως έχει παρόν και μέλλον.


 

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
15/11/2018 • 08:00

Με κίνητρο στα δύσκολα η "γαλανόλευκη". Ματς για γκολ σε Κροατία, Αγγλία

Η Ελλάδa και η Αυστρία θέλουν τη νίκη και με βάση το κίνητρό τους μπορούν να τα καταφέρουν. Ματς για γκολ περιμένουμε στο Βέλγιο, στην Κροατία και στην φιλικά αναμέτρηση της Αγγλίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες

14/11/2018 • 10:51