Θρασύδειλα ανθρωπάκια με ψεύτικη μαγκιά

0
Βασίλης Δούκας
04/02/2011 • 01:00
Θρασύδειλα ανθρωπάκια με ψεύτικη μαγκιά
  • shares

Οι ονειροπόλοι που θα ήθελαν να... θυσιάσουν τα πολύτιμα ευρώ τους για να βρεθούν με τα παιδιά τους στην εξέδρα, θα πρέπει να μείνουν με τον ρομαντισμό.

Θρασύδειλα άτομα κρυμμένα μέσα στον όχλο εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο για να τρομοκρατήσουν τους παίκτες της ίδιας τους της ομάδας ή των αντιπάλων με σκοπό να εκτονώσουν το αίσθημα απογοήτευσης που προέρχεται από την ήττα. Αυτό δεν λέγεται αθλητισμός, αλλά τραμπουκισμός. Στον αθλητισμό κάποιος πρέπει να νικήσει και κάποιος να χάσει. Γιατί πρέπει να υπάρχουν ζημιές και τραυματισμοί όταν χάνει μία ομάδα; Γιατί πρέπει ο κάθε βλάκας να σημαδεύει έναν ποδοσφαιριστή ή να τον κυνηγάει με σκοπό να τον χτυπήσει; Γιατί πρέπει να επιστρατευθούν oι κομάντος και τα f16 για να διεξαχθεί ένας αγώνας; Γιατί πρέπει να αναπνεύσουν όλα τα χημικά του πλανήτη αθώοι στην εξέδρα; Επειδή λίγοι ανεγκέφαλοι ήθελαν να κάνουν το δικό τους κομμάτι και να συγκρουστούν με την αστυνομία;

Όλα αυτά τα ερωτήματα δεν θα απαντηθούν ποτέ στην πράξη και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα μετά το περιστατικό στην Τούμπα, όπου σε αναμέτρηση κεκλεισμένων των θυρών κάποιος πέταξε αντικείμενο σε ποδοσφαιριστή και μετά έφυγε σαν κύριος από το γήπεδο. Του συγκεκριμένου ανεγκέφαλου η "μαγκιά" δεν... αναδεικνύεται από την κρυψώνα που βρήκε μέσα στον όχλο, αλλά από την ανυπαρξία κάποιων να ελέγξουν 50 άτομα.

ΥΓ. Για λίγους ανεγκέφαλους, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δεν μπόρεσαν την Τετάρτη να απολαύσουν από κοντά και να αποθεώσουν  τους παίκτες του Μάκη Χάβου, οι οποίοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και σφράγισαν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Γράψτε το σχόλιο σας...
25/03/2019 • 01:00

Every Day Bet, κάθε «νίκη» και μια άλλη ιστορία!

Η στήλη έδωσε και σ’ αυτό το Σαββατοκύριακο πολύ καλές ιδέες για ποντάρισμα κι ο Αποστόλης Νταλούκας μας θυμίζει ορισμένες παραμέτρους έτσι ώστε κάθε μέρα να είστε κοντά στην επιτυχία!