Και χρόνος υπάρχει και στόχοι υπάρχουν

0
Βασίλης Δούκας
21/06/2013 • 03:35
Και χρόνος υπάρχει και στόχοι υπάρχουν
  • shares

Δεν ξέρω αν ο Ισπανός καταλήξει στους πρωταθλητές Ελλάδος, ωστόσο τόσο ο ίδιος όσο και ο εκπρόσωπος του, δεν σταματούν να λένε για την εκπληκτική προσφορά που τους έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός.

Αυτό δείχνει πως οι "ερυθρόλευκοι" γνωρίζουν ποιους θέλουν να αποκτήσουν και ποια πρόταση να καταθέσουν για να είναι ανταγωνιστικοί και φαβορί στη σχετική... κούρσα. Αν πετύχουν το σκοπό τους, αυτό θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες.

Οι τρύπες παραμένουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αλλά δεν πρέπει να καλυφθούν με βιασύνη. Το καλοκαίρι είναι μεγάλο και οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα είναι πολλές. Ο κόσμος του Ολυμπιακού και γενικά όλων των ομάδων θα πρέπει να έχει υπομονή.

Σίγουρα πολλές κινήσεις θα πρέπει να έχουν γίνει όταν θα ξεκινήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας, όμως ακόμα απέχουμε αρκετές μέρες από αυτό το χρονικό σημείο. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
25/08/2019 • 08:15

Ακλόνητα φαβορί με προϋπόθεση τα γκολ, Ρόμα, Σίτι, Παρί και Σταντάρ Λιέγης

Καλές ομάδες στο επιθετικό κομμάτι καλούνται να αντιμετωπίσουν προκειμένου να νικήσουν η Ρόμα, η Μίλαν, η Μάντσεστερ Σίτι και η Σταντάρ Λιέγης. Πολύ πιο ανταγωνιστικά τα ματς στο Μόλντε της Νορβηγίας, στην Τουν της Ελβετίας και στο Τσβόλε της Ολλανδίας