Θέλουν να διαλύσουν την ΑΕΚ;

0
Βασίλης Δούκας
16/04/2013 • 03:20
Θέλουν να διαλύσουν την ΑΕΚ;
  • shares

Δεν ξέρω πως έχει επικρατήσει ότι οι φίλαθλοι πρέπει να έχουν δικαιώματα στις ομάδες. Δεν μπορώ να φανταστώ γιατί κάποιοι ανεγκέφαλοι πρέπει να έχουν άποψη για κάποιο σύλλογο. Γιατί ανεγκέφαλος και δειλός είναι αυτός που μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο μαζί με άλλους 100 για να κυνηγήσουν και να δείρουν 20-30 ποδοσφαιριστές. Αυτός που ξέρει ότι παρανομεί εκείνη την ώρα, σίγουρα δεν είναι λογικός.
 
Αυτοί οι ανεγκέφαλοι λοιπόν, είναι που στο όνομα της αγάπης τους για την ΑΕΚ φρόντισαν να καταδικάσουν αυτή την ιστορική ομάδα. Αν ισχύσει ότι και με τον Παναθηναϊκό (μηδενισμός, αφαίρεση βαθμών φέτος και του χρόνου) την έχουν καταδικάσει στον υποβιβασμό.
Η παράλογη λογική των ανεγκέφαλων "εμείς είμαστε η ΑΕΚ, εμείς θα τη ρίξουμε" που ακουγόταν όλη την εβδομάδα, έγινε πράξη από 100 θρασύδειλα ανθρωπάκια, τα οποία νομίζουν ότι εκπροσωπούν και τα εκατομμύρια των φιλάθλων της ΑΕΚ. Αφού το έχουν βάλει σκοπό, ας διαλύσουν την ΑΕΚ για να ησυχάσουν και μετά ας περνάνε τα σαββατοκύριακα τους κυνηγώντας αγριογούρουνα στα βουνά της Αρκαδίας. Ποιος τους είπε όμως ότι έχουν το δικαίωμα να "καταστρέψουν" έναν τόσο μεγάλο και ιστορικό σύλλογο;
 
Ο κόσμος θα πρέπει να εκδηλώνει τη δυσαρέσκεια του μόνο με συνθήματα, όπως έγινε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την Κυριακ ή με την αποχή του. Από εκεί και πέρα, δεν πρέπει να έχει λόγο ο φίλαθλος σε μία ομάδα. ΚΑΝΕΝΑ λόγο. Ο κόσμος πρέπει να αγαπά και να συμπαραστέκεται την ομάδα του και στα καλά και στα κακά, αλλά στη χώρα μας οι περισσότεροι αγαπάμε την ομάδα μας μόνο στα καλά. Αν και στην ΑΕΚ αυτοί οι ανεγκέφαλοι κατάφεραν να αμαυρώσουν ακόμα και την επιτυχία της ομάδας τους, και αναφέρομαι στην κατάκτηση του Κυπέλλου πριν δύο χρόνια.

Ακόμα και με ήττα από τον Πανθρακικό η ΑΕΚ είχε ελπίδες για να παραμείνει στην κατηγορία, όμως αυτοί οι 100 φρόντισαν να μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο τον πήχη της δυσκολίας της ομάδος τους και ίσως να της στερήσουν και το δικαίωμα της ελπίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
16/11/2018 • 08:00

Δυνατά παιχνίδια σε Ρόττερνταμ και Λας Πάλμας

Η Ολλανδία υποδέχεται τη Γαλλία στο Ρότερνταμ. Το κίνητρο είναι για τους "Οράνιε" όμως οι πρωταθλητές κόσμου δεν πρόκειται να παίξουν αδιάφορα. Αμφίρροπες αναμετρήσεις περιμένουμε στο Λουβεν και το Λας Πάλμας

14/11/2018 • 10:51