Τώρα θα σεβαστούν τον Πεδουλάκη;

0
Βασίλης Δούκας
12/04/2013 • 02:22
Τώρα θα σεβαστούν τον Πεδουλάκη;
  • shares

Δεν είναι μυστικό πως αρκετοί φίλαθλοι των "πρασίνων" δεν εκτιμούν τις προπονητικές ικανότητες του Ελληνα τεχνικού. Πλέον μήπως πρέπει να σεβαστούν αυτόν τον προπονητή και να του αναγνωρίσουν πως μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα δημιούργησε ένα δυνατό σύνολο, το οποίο μπορεί να "χτυπήσει" οποιαδήποτε ομάδα της Ευρώπης;

Με μπάτζετ αρκετά μικρότερο από αυτό που είχε ο Ομπράντοβιτς όλα αυτά τα χρόνια που κάθισε στον πάγκο των "πρασίνων". Με παίκτες χαμηλότερης εμβέλειας από αυτούς που μπορούσε να είχε ο Σέρβος και με τη σκιά του πιο πετυχημένου προπονητή στην Ευρώπη να τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα, ο Πεδουλάκης έδειξε πως μπορεί να αντεπεξέλθει. Μπορεί να αντέξει το βάρος και να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία, οδηγώντας τον Παναθηναϊκό σε ακόμα ένα φάιναλ φορ στην ιστορία του.

Είναι αδόκιμο να συγκρίνεις τον Πεδουλάκη με τον Ομπράντοβιτς, ωστόσο θα είναι άδικο αν δεν αποδώσουμε στον Ελληνας τεχνικό τα εύσημα για ό,τι έχει δημιουργήσει, για ό,τι έχει πετύχει και παράλληλα επειδή κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να μετατρέψει τους εφιάλτες των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, σε όνειρα.

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
20/03/2019 • 07:26