Δίνει Πανελλαδικές ο Φάμπρι, πέρασε ο Δώνης

0
Βασίλης Δούκας
25/01/2013 • 04:25
Δίνει Πανελλαδικές ο Φάμπρι, πέρασε ο Δώνης
  • shares

Ο Γιώργος Δώνης έσωσε την καρέκλα του στο παιχνίδι με την Καλλιθέα. Αν η αθηναϊκή ομάδα ολοκλήρωνε την έκπληξη και άφηνε εκτός Κυπέλλου τον ΠΑΟΚ, τότε ο τεχνικός της ομάδας του δικεφάλου του βορρά, δύσκολα θα παρέμενε στη θέση του.

Αυτή η εξέλιξη ίσως να μη χαροποίησε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, καθώς ο Δώνης θα φάνταζε η ιδανική περίπτωση για τους "πράσινους" στην παρούσα φάση. Ο Φάμπρι ίσως σε σύντομο χρονικό διάστημα χρειαστεί να κάνει και πάλι βαλίτσες, αλλά αυτή τη φορά για να επιστρέψει στην Ισπανία και να μπει ξανά στο ταμείο ανεργίας.

Η αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ατρόμητο μοιάζει με Πανελλαδικές εξετάσεις για τον Φάμπρι. Αν... γράψει καλά σε αυτό το δύσκολο τεστ, τότε η παραμονή του στο... Πανεπιστήμιο Αθηνών θα είναι σίγουρη. Σε αντίθετη περίπτωση, μάλλον θα επιστρέψει στη χώρα του για να βρει ένα... ΙΕΚ να φοιτήσει.

Εκτός και αν στον Παναθηναϊκό αποφασίσουν να κρατήσουν τον Ισπανό τεχνικό, όπως έπραξαν και στην αρχή του πρωταθλήματος με τον Ζεσουάλδο Φερέιραλ, πρακτική που όχι μόνο δεν τους βγήκε σε καλό, αλλά άφησε από νωρίς την ομάδα μακριά από δύο σημαντικούς στόχους.

Γράψτε το σχόλιο σας...
21/07/2019 • 07:03

Στόχος η αποτελεσματικότητα για Γιουνγκ Μπόϊς, Μόλντε και Σάμροκ Ρόβερς

Φαβορί για την νίκη αλλά προαπαιτούμενη την ουσία είναι σήμερα η Γιουνγκ Μπόϊς, η Ρέϊκιαβικ και η Μόλντε. Σε διαφορετικό πλαίσιο η ανάλογη αναζήτηση της Σάμροκ Ρόβερς με αντίπαλο την σοβαρή, τελευταία, UCD