Συνεχίζεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ΕΘΝΟΑ


Συνεχίζεται για τους μαθητές της Γ´ Γυμνασίου του Διαπολιτισμικού Γυμνασίου Αχαρνών το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας (ΕΘΝ.Ο.Α. με τίτλο: «Ολυμπιακή Κληρονομιά», το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του τακτικού μαθήματος της τάξης: «Βιωματική Μάθηση-Project».
Η συνεργασία της ΕΘΝ.Ο.Α. με το Διαπολιτισμικό Γυμνάσιο Αχαρνών ξεκίνησε τον Νοέμβριο από την Αρχαία Ολυμπία και θα κορυφωθεί τον Απρίλιο στην Αθήνα. Έως τότε η Ολυμπιακή Ακαδημία έχει σχεδιάσει ένα πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα Ολυμπιακής Παιδείας που περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση, ενισχύοντας και εμπλουτίζοντας το έργο των εκπαιδευτικών του σχολείου στο συγκεκριμένο μάθημα.

Χθες, ενθουσιασμένοι οι μαθητές έλαβαν μέρος στην πρακτική ενότητα που σχεδίασε η ΕΘΝ.Ο.Α. με θέμα: «Τεχνικοτακτική προσέγγιση και ασκήσεις του Ολυμπιακού Αθλήματος της Χειροσφαίρισης» και εφάρμοσε, με την πολύτιμη υποστήριξη των στελεχών και εθνικών προπονητών της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Κώστα Κότσιρα, Ιωάννη Βαρελτζή, Νίκο Αγγελόπουλο.
Η ΕΘΝ.Ο.Α. συνεχίζει καθημερινά το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Ολυμπιακής Παιδείας και σε άλλα σχολεία και με χαρά ανταποκρίνεται στα δεκάδες αιτήματα που λαμβάνει ημερησίως από σχολικές μονάδες και εκπαιδευτικούς, μεταμορφώνοντας χιλιάδες μαθητές σε πρεσβευτές των Ολυμπιακών Αξιών.

Η διοίκηση της ΕΘΝ.Ο.Α. είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη που το εξειδικευμένο έργο της Ολυμπιακής Παιδείας το οποίο συνεχίζεται αδιάκοπα, έχει καταφέρει να εμπνεύσει έως σήμερα πολλούς αθλητικούς φορείς, συλλόγους και ιδρύματα της χώρας να διοργανώνουν δράσεις υπέρ του Αθλητισμού.  
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.