Ο Ινφαντίνο νικητής του α’ γύρου στις εκλογές της FIFA

Ο Τζιάνι Ινφαντίνο συγκεντρώνοντας 88 ψήφους αναδείχθηκε νικητής στον πρώτο γύρο των εκλογών της FIFA που λαμβάνουν χώρα στη Ζυρίχη αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Σεΐχη Σαλμάν με 85, τον πρίγκιπα Αλι στην τρίτη με 27 και τον Ζερόμ Σαμπάνιε στην τελευταία με 7. Είχε αποσυρθεί ο Νοτιοαφρικανός Τόκιο Σέξγουειλ.

Ο γενικός γραμματέας της UEFA Τζιάνι Ινφαντίνο συγκεντρώνοντας 88 ψήφους αναδείχθηκε νικητής στον πρώτο γύρο των εκλογών της FIFA που λαμβάνουν χώρα στη Ζυρίχη αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Σεΐχη του Μπαχρέιν Σαλμάν μπιν Εμπραχίμ Αλ Καλιφά με 85, τον πρίγκιπα της Ιορδανίας Αλι μπιν Αλ Χουσεΐν στην τρίτη με 27 και τον πρώην εκτελεστικό διευθυντή της FIFA Ζερόμ Σαμπάνιε στην τελευταία με 7. Είχε αποσυρθεί ο Νοτιοαφρικανός Τόκιο Σέξγουειλ. 

Για να γινόταν η νέα εκλογή προέδρου από το τον πρώτο γύρο θα έπρεπε κάποιος υποψήφιος να λάβει τα δυο τρίτα των 207 συνολικά ψήφων, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Στο δεύτερο γύρο όποιος υποψήφιος συγκεντρώσει 104 ψήφους θα ανακηρυχτεί και ο νέος ηγέτης του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Μεγάλα ειδησεογραφικά δίκτυα που έχουν απεσταλμένους στη Ζυρίχη αναφέρουν ότι ο πρίγκιπας Αλί θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Τζιάνι Ινφαντίνο και όχι αυτή του Σεΐχη Σαλμάν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.