Ο τσάκκος πρόεδρος και το χαμένο ...Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Παντελής Λώλης γράφει στο Novasports.gr για τη ματαίωση της διεξαγωγής του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» .
0
Παντελής Λώλης
23/01/2017 • 21:51
Μπάλα βόλεϊ
  • shares
Φάιναλ φορ στην Λευκωσία ήταν και πέρασε λοιπόν. Ένα φάιναλ φορ που περνάει στην ιστορία ως μια από τις μεγαλύτερες γκέλες Ελλήνων και Κυπρίων παραγόντων ever. Έχουν γίνει γκέλες και γκέλες στο ελληνικό βόλει, αλλά διοργάνωση να ακυρώνεται μια εβδομάδα πριν το πρώτο σέρβις, sorry αλλά εγώ δεν θυμάμαι. Μια διοργάνωση που από τον Ιανουάριο του 2016 μάθαμε από δελτίο τύπου ότι θα γίνει στην Κύπρο, μια διοργάνωση που τέθηκε ανοικτά σε αμφιβολία Νοέμβριο και Δεκέμβριο αλλά κανένα αυτί τότε δεν ...ίδρωσε. Τους λόγους της ακύρωσης φαντάζομαι ότι θα τους έχετε διαβάσει. Η Κυπριακή και η Ελληνική πλευρά "έστησαν" στα τρία μέτρα τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας τάξης της Κύπρου, Ιωνά Νικολάου. Ο τελευταίος, όπως και η αστυνομία της Κύπρου, τύλιξαν από την πλευρά τους, σε μια κόλλα χαρτί Κρασσιά (πρόεδρο της Κυπριακής ομοσπονδίας) και Ταρνατώρο (πρόεδρο ΕΣΑΠ) λέγοντας ότι ενώ τους είχε ειδοποιήσει ότι δεν θέλει τη διοργάνωση στο νησί, εκείνοι αποφάσισαν μόνοι τους να πατήσουν play στο φάιναλ φορ. Αμφότεροι αγνόησαν τις επιστολές που έφθασαν ακόμη και την προηγούμενη εβδομάδα στα γραφεία της ΚΟΠΕ καιντης ΕΣΑΠ, που έγραφαν STOP. 

Η δική μου αίσθηση πάντως - και έχοντας μιλήσει για ώρες για το θέμα με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές - είναι ότι το φάιναλ φορ χάθηκε λόγω της υπέρμετρης σιγουριάς που είχαν τόσο ο πρόεδρος της Κυπριακής ομοσπονδίας όσο και ο ομόλογός του, στην δική μας ΕΣΑΠ. Ο τσάκκος, μάγκας όπως λένε στην Κύπρο, πρόεδρος, πιάστηκε αδιάβαστος και απροετοίμαστος και μαζί του παρέσυρε τον - δυστυχώς - ανυποψίαστο Έλληνα παράγοντα. Η Κυπριακή μαγκιά τύπου "εγώ θα κάνω τη διοργάνωση ότι και αν λέει ο Υπουργός Δικαιοσύνης" δυστυχώς δεν πέρασε. Η διοργάνωση ...Τσάμπιονς Λιγκ που, ατυχώς για μένα,  υποσχέθηκε στους φίλους του ελληνικού βόλει ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, μετατράπηκε σε μονούς νοκ άουτ ημιτελικούς και τελικό για λίγους και ενός χρώματος. Από τη στιγμή που ακυρώθηκε η Κύπρος θα έπρεπε το τουρνουά να "παγώσει", να ξεχαστεί για δύο μήνες, να επνασχεδιαστεί, και αρχές Απριλίου να γίνει σε ουδέτερη πόλη με προτεραιότητα την Ορεστιάδα, τόπος καταγωγής του Σαμαρά. Δυστυχώς το ελληνικό βόλει δυσφημίστηκε για μια ακόμη φορά. Αυτά... 
Γράψτε το σχόλιο σας...
19/03/2019 • 10:40

Οι αντοχές των αουτσάϊντερ δίνουν καλές τιμές στο Ηνωμένο Βασίλειο (video)

H Νταντί Γιουνάϊτεντ θέλει την νίκη αφενός για να εδραιώσει τη θέση της κι αφετέρου να πλησιάσει την πρωτοπόρο Ρος Κάουντι. Φαβορί για την νίκη είναι απόψε Κρουσάντερς, Πίτερχεντ απέναντι σε αντιπάλους που θα παίξουν με λιγότερο άγχος.