Χανιά ήταν και πέρασαν, ωραία...

Ο Παντελής Λώλης γράφει στο προσωπικό του blog για το 17ο Novasports Beach Volley Tournament στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά.
0
Παντελής Λώλης
11/07/2016 • 08:09
17ο Novasports Beach Volley Tournament
  • shares
Με τα φλας να αστράφτουν για τους νικητές και τα video να είναι όλα στο ...κόκκινο ολοκληρώθηκε το 17ο Novasports Beach Volley Tournament στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά. Περισσότεροι από 250 αθλητές έστησαν ένα τριήμερο πάρτι στην άμμο επιβεβαιώνοντας όλους όσοι υποστηρίζουν ότι οι διοργανώσεις των τουρνουά Novasports εκτός από ποιότητα, ανταγωνισμό, ασφάλεια και δράση έχουν τον τρόπο να διασκεδάζουν αυτούς που παίζουν αλλά και αυτούς που δεν παίζουν. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι και στις τρεις μέρες του τουρνουά οι Χανιώτες τίμησαν και με το παραπάνω τους αγώνες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στους 6 Κυριακάτικους τελικούς των τριών κατηγοριών οι εξέδρες από τις 3 το μεσημέρι και μετά ήταν κατάμεστες. Δεν έπεφτε καρφίτσα. Το μισό λοιπόν 17ο Novasports Beach Volley Tournament ολοκληρώθηκε στα Χανιά αλλά η αυλαία δεν έπεσε ακόμη. Το υπόλοιπο μισό θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη εβδομάδα όταν αθλητές και θεατές θα "παίξουν" μπροστά στις κάμερες των καναλιών Novasports. Ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης και όλο το team του τμήματος Marketing των καναλιών Novasports ετοιμάζονται για να προσφέρουν σε όλους ένα ανεπανάληπτο finish. Μείνετε συντονισμένοι και δεν θα χάσετε... 
Γράψτε το σχόλιο σας...
14/10/2019 • 07:11