Ο Μουσέρσκι, ο Τζούριτς και η ΕΟΠΕ...

0
Παντελής Λώλης
30/09/2013 • 08:04
Ο Μουσέρσκι, ο Τζούριτς και η ΕΟΠΕ...
  • shares
Τώρα, τα τελευταία χρόνια, που λόγω κρίσης, οι καλοί ξένοι παίκτες μένουν μακριά από το ελληνικό πρωτάθλημα, μόνο μέσα από τέτοιες διοργανώσεις μπορείς να τους απολαύσεις. Και εμείς πραγματικά τους απολαύσαμε από την προηγούμενη Τρίτη. Τους απολαύσαμε μέσα από ένα πρωτάθλημα που όσα .χρόνια και αν έπαιζαν Ιταλοί, Βούλγαροι και Πολωνοί η κούπα θα πήγαινε στους Ρώσους. Το ήθελαν πιο πολύ, είχαν περισσότερες επιλογές στον πάγκο και εννοείται ότι είχαν τον πρώην συμπαίκτη του Κουρνέτα στο Μπέλγκοροντ, τον Ντιμίτρι Μουσέρσκι, ο οποίος στα 24 του χρόνια έχει κατακτήσει χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς αγώνες, χρυσό σε Ευρωπαϊκό και δύο χρυσά σε World League. Νομίζω ότι δεν είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι είναι ο κορυφαίος παίκτης στον πλανήτη τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια.

Σε αυτό το πρωτάθλημα τελικά είχε θέση η Εθνική μας ομάδα; Ως οπαδός της ομάδας μας - και το εννοώ το «οπαδός» - θα πω ναι. Αποκλειστήκαμε από το Βέλγιο στον .πόντο, ένα Βέλγιο που νίκησε ακόμη και την φιναλίστ Ιταλία στον τρίτο αγώνα του Α΄ ομίλου. Θα μπορούσαμε λοιπόν και έπρεπε να βρεθούμε στη Δανία. Με .θα όμως δεν γράφεται η ιστορία. Η ιστορία γράφεται με έργα. Και επειδή δυστυχώς έργα για αυτή την Εθνική δεν υπάρχουν την τελευταία πενταετία θα πρέπει το 2015 να είμαστε στα γήπεδα της Ιταλίας και της Βουλγαρίας. Αισιόδοξος δεν είμαι γιατί βλέπω ότι η ομοσπονδία δεν δίνει την πρέπουσα σημασία σε αυτά τα παιδιά. Το μόνο θετικό είναι ότι οι περισσότεροι τους παίζουν βασικοί στις ομάδες τους εντός και εκτός Ελλάδας. Αυτό μπορεί να μας σώσει. Μην περιμένετε από την ομοσπονδία να βάλει τρελή .πλάτη σε αυτή την ομάδα. Διαψεύστε μας, ειλικρινά θα το ευχαριστηθούμε. Στα θετικά προσθέστε το γεγονός ότι ο Τζούριτς παίζει πλέον βασικός στην Χάλκμπανκ. Πέρσι με το Βέλγιο μια εβδομάδα του έφθανε για να μάθει τη θέση.
Γράψτε το σχόλιο σας...
25/06/2019 • 11:28

Αστάθμητη παράμετρος στις εκλογές τα ποσοστά των "μικρών" κομμάτων

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι εάν υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Υπάρχουν νέα δεδομένα καθώς πολλά κόμματα και πολτικοί συνδυασμοί σε σχέση με τις Ευρωεκλογές δεν θα είναι στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.