“Ξέρανε” την Ουντινέζε ο Ρομανιόλι (video)

Ο αρχηγός της Μίλαν Αλέσιο Ρομανιόλι στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων πέτυχε το τέρμα με το οποίο η Μίλαν "δραπέτευσε" νικηφόρα από τη "Ντάτσια Αρένα" της Ουντινέζε

Κι ενώ όλοι θεωρούσαν ότι το ματς της 11ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Ουντινέζε και τη Μίλαν θα έμενε στη “λευκή ισοπαλία” εμφανίστηκε ο Αλέσιο Ρομανιόλι.
Ο στόπερ της Μίλαν είχε δώσει τη νίκη μέσα στην εβδομάδα κόντρα στην Τζένοα έχοντας γράψει το 2-1 και “διορθώνοντας” το αυτογκόλ με το οποίο η ομάδα της Γένοβας είχε ισοφαρίσει. 
Στο Φρίουλι ο Ρομανιόλι έκλεψε τη μπάλα στην ύστατη προσπάθεια της ομάδας του και ολοκλήρωσε με ισχυρό σουτ μετά από ασίστ του Σούσο γράφοντας το 1-0 με το οποίο οι ροσονέρι έπιασαν στους 21 βαθμούς και την τέταρτη θέση τη Λάτσιο. 
Μέχρι το σημείο εκείνο πρόσωπο της αναμέτρησης ήταν ο τερματοφύλακας της Ουντινέζε Χουάν Μούσο, που είχε εξουδετερώσει όλες τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων που πήγαν στην εστία του. 
Η Ουντινέζε έμεινε χωρίς νίκη για έκτο διαδοχικό ματς και το ματς της επόμενης αγωνιστικής στην έδρας της Έμπολι απέκτησε πολύ μεγάλη βαθμολογική σημασία. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.