Επιτέλους νίκη για την Άντερλεχτ, νίκη στο ντεμπούτο του ο Σόλιντ!

Η Άντερλεχτ μετά από τρία συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη, επέστρεψε στα τρίποντα απέναντι στην Μπέβερεν. Νίκες για τη Λόκερεν του Σόλιντ και τη Σιντ Τρούιντεν.

Επιτέλους νίκη για την Άντερλεχτ

Το παιχνίδι με τη Σερκλ Μπριζ στις 21 Οκτωβρίου ήταν το τελευταίο νικηφόρο για την Άντερλεχτ, που από τότε μετρούσε μια ισοπαλία με τη Φενέρμπαχτσε για το Γιουρόπα Λιγκ, μια ήττα από την Έουπεν και ακόμα μια ισοπαλία με τη Λόκερεν για το πρωτάθλημα Βελγίου. Απέναντι στην Μπέβερεν για τη 14η αγωνιστική, η Άντερλεχτ επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα επικρατώντας 2-1 εκτός έδρας. Ο Ντιμάτα με πέναλτι άνοιξε το σκορ στο 12′ και στο 83′ ο Τρεμπέλ έγραψε το 2-0. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν με το αυτογκόλ του Σανέχ. Όλα αυτά πριν τη δοκιμασία με τη Φενέρμπαχτσε για το Γιουρόπα Λιγκ στην Τουρκία. 

“Ξεκόλλησε” η Λόκερεν στο ντεμπούτο του Σόλιντ

Σημαντικό βήμα για να αποφύγει την τελευταία θέση της βαθμολογίας έκανε η Λόκερεν στο ντεμπούτο του Τροντ Σόλιντ, κερδίζοντας 2-0 την Έουπεν. Ήταν υπόθεση δύο λεπτών το τρίποντο, καθώς στο δέκατο λεπτό ο Μάρετσεκ έκανε το 1-0 και ένα λεπτό αργότερα ο Μίριτς διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Την επόμενη αγωνιστική η Λόκερεν που πλέον βρίσκεται στην 14η θέση, αντιμετωπίζει την ουραγό Ζούλτε Βάρεγκεμ. 

Άρωμα Ευρώπης για Σιντ Τρούιντεν 

Η Σιντ Τρούιντεν βύθισε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας τη Ζούλτε Βάρεγκεμ, επικρατώντας 2-1 εντός έδρας και σε συνδυασμό με την ήττα της Σταντάρ Λιέγης, βρέθηκε στην έκτη θέση που οδηγεί στο Γιορόπα Λιγκ. Η Ζούλτε Βάρεγκεμ προηγήθηκε στο 29΄με τον Μπογκοντά και μάλιστα το ημίχρονο έληξε με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται. Η Σιντ Τρούιντεν ισοφάρισε στο 62′ με τον Καμαντά και πήρε το προβάδισμα για το τελικό 2-1 με τον Ακολάτσε στο 85′. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.