Πάρτι της Μονπελιέ, 3-0 τη Μαρσέιγ! (video)

Οι Μονπελιερέν χάρη σε ένα εκρηκτικό δεύτερο ημίχρονο, φιλοδώρησαν με τρία γκολ τους Μασσαλούς στο "Μοσόν" και με το πέρας της 12ης αγωνιστικής φιγουράρουν στη δεύτερη θέση της Ligue 1.

To πρώτο ημίχρονο θα ξεχαστεί αρκετά γρήγορα, καθώς η μία ομάδα φοβόταν την άλλη, πρώτο μέλημα ήταν να μην υπάρξει κενό στα μετόπισθεν, με αποτέλεσμα η δημιουργία να περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Οι Μασσαλοί είχαν την πρώτη ευκαιρία με τον Ζερμέν στο 22′, ο Γάλλος έπιασε την κεφαλιά μετά τη σέντρα του Λουίζ Γκουστάβο, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή με τον Μολέ να σουτάρει στην κλειστή γωνία του Μανταντά, ωστόσο ο διεθνής τερματοφύλακας απομάκρυνε τον κίνδυνο. 

Ο Παγέ στο 34′ θα μπορούσε να είχε βάλει μπροστά στο σκορ τους “Φωκαείς”, αφού η γρήγορη μετάβαση της μπάλας βρήκε ανοργάνωτη την άμυνα της Μονπελιέ, εντούτοις αστόχησε από πλεονεκτική θέση στην “καρδιά” της μεγάλης περιοχής των γηπεδούχων, μετά την ιδανική σέντρα του Σονσόν. 

Το δεύτερο μέρος ήταν μια εντελώς διαφορετική υπόθεση. Στο 51′ ύστερα από έξοχη συνεργασία των Μολέ-Αγιλάρ, ο Λαμπόρντ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, για να έρθει και πάλι ο Γάλλος επιθετικός στο 62′, μετά από σωρεία λαθών στην άμυνα των φιλοξενούμενων, να σημειώσει το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Λαν στο 70′, με τον Μανταντά να διατηρεί το σκορ σε λογικό επίπεδο με τις σωτήριες επεμβάσεις του.

Αυτή ήταν η ευρύτερη νίκη της Μονπελιέ επί της Μαρσέιγ από Μάιο του 1988, ενώ οι Μασσαλοί στα 4 ματς που έχουν δώσει με τις ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, έχουν μόνο ήττες δεχόμενοι 12 γκολ!

«Stade de la Mosson et du Mondial 98», Μονπελιέ, Γαλλία

Διαιτητής: Αντονί Γκοτιέ

Κίτρινες κάρτες: Τοβέν (30’), Σονσόν (53’), Λουίζ Γκουστάβο (88’)
Κόκκινες κάρτες: –

Μονπελιέ (3-4-3): Λεκόντ  –  Κονγκρέ, Ίλτον, Κοζά –  Αγιλάρ, Σκιρί, Λε Ταλέκ, Λαν –  Μολέ (85’ Ογιόνγκο), Λαμπόρντ (79’ Σάμπια), Ντελόρ

Προπονητής: Μισέλ ντερ Ζακαριάν

Μαρσέιγ (4-3-3): Μανταντά –  Σαρ, Ραμί, Καμαρά, Αμαβί –  Στρόουτμαν (74’ Τσάλετα-Τσαρ), Σονσόν (59’ Οκάμπος), Γκουστάβο Λουίζ –  Τοβέν, Παγέ (αρχ.), Ζερμέν (68’ Ενζί)

Προπονητής: Ρούντι Γκαρσία


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.