Οι... βλάκες Αυστριακοί και οι... μάγκες Έλληνες

0
Παντελής Λώλης
02/07/2011 • 00:05
Οι... βλάκες Αυστριακοί και οι... μάγκες Έλληνες
  • shares

Ακούστε λοιπόν τι έκαναν οι αθεόφοβοι. Στο γκαλά της κλήρωσης του Champions League που φιλοξένησαν με κάθε επισημότητα στη Βιέννη, βρήκαν 20 χορηγούς προκειμένου να καλύψουν τα έξοδα. Αν δεν είναι αυτή... βλακεία τότε πείτε μου εσείς ποια είναι. Αντί να βρουν έναν Βλάση ή έναν Μαρινάκη ή έναν Αδαμίδη (χορηγός του μεγάλου Ηρακλή) και να του πουν «δώσε μας 150 χιλιάδες Ευρώ και θα σου φέρουμε και τον Παβαρότι» έψαξαν και βρήκαν 20 σπόνσορες για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Βαρεθήκαμε να μετράμε χορηγούς το βράδυ της Παρασκευής παρακολουθώντας την κλήρωση.

Δυστυχώς, για να σοβαρευτούμε, η κατάσταση που μόλις σας περιγράψαμε αντικατοπτρίζει πλήρως την απίστευτη ελληνική πραγματικότητα. Η ανυπαρξία που διακρίνει τους Έλληνες παράγοντες του βόλεϊ στο μάρκετινγκ - λέξη άγνωστη - δυστυχώς πάει να καταστρέψει το άθλημα. Και το κακό δεν έγινε φέτος ή πέρσι. Έγινε όλα αυτά τα χρόνια που ο Βλάσης, ο Μαρινάκης και ο Αδαμίδης κράταγαν ψηλά την σημαία των ελληνικών ομάδων. Μόλις έφυγαν οι παραπάνω κατέρρευσαν και ομάδες μας. Αν λοιπόν δεν βρεθούν παράγοντες με όραμα και ιδέες δεν θα μπορέσουμε ποτέ να σηκωθούμε για να πάμε μπροστά. Δέκα και πλέον χρόνια φωνάζει το σινάφι μας για το θέμα του μάρκετινγκ ουδείς ασχολείται. Ουδείς νοιαζόταν για το αύριο. Όλοι κοίταγαν το σήμερα. Και τώρα που το αύριο δείχνει πιο …μαύρο από ποτέ τρέχουν να κρυφτούν.  

Γράψτε το σχόλιο σας...
22/02/2019 • 08:23

Αγώνες φιλοδοξίες κι επιβίωσης σε Στρασβούργο, Βρέμη και Νταντί (video)

Σε δοκιμασία τίθεται απόψε η δυναμική της Λιλ και της Σεντ Ετιέν στην Γαλλία. Για την παραμονή τους, πλέον, παλεύουν η Νταντί στην Σκωτία και η Στουτγάρδη στην Γερμανία, έχοντας τύχη αρκεί βέβαια να είναι αποτελεσματικές!