Ιδού η Λέσχη, ιδού και το πήδημα

27/04/2012 • 21:21
Ιδού η Λέσχη, ιδού και το πήδημα
  • shares

 

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, αναλύοντας τη συγκεκριμένη συνέλευση με βάση το πρόγραμμα της ημερήσιας διάταξης:

1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.

2. Επανεξέταση απόφασης προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου παράτασης θητείας Διοικητικού Συμβουλίου ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

3. Πρόταση ανανέωσης ή μη, εμπιστοσύνης προς το Διοικητικό Συμβούλιο ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

4. Πρόσκληση και Προϋποθέσεις επενδυτικού ενδιαφέροντος - Μεταβίβασης μετοχών ΠΑΕ ΑΡΗΣ - Αλλαγής μετοχικής σύνθεσης ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

5. Διάφορα θέματα.

Κυκλώστε το 2, το 3 και το 4.

Καταρχήν, ο φορέας επαναπροσδιορίζει τη στάση του, αναφορικά με μια δική του απόφαση την οποία μόλις πριν από μερικούς μήνες επικύρωσε και προχωρώντας ακόμη παραπέρα θέτει εν αμφιβόλω την ύπαρξη της νυν διοίκησης. Κάπως ως πρόταση μομφής ακούγεται αυτό, όταν μιλά για ενδεχόμενο άρσης της εμπιστοσύνης της στο τωρινό ΔΣ της ΠΑΕ. Με το θέμα 4 δε, δίνει το «εναρκτήριο λάκτισμα», προκειμένου να τρέξουν οι εξελίξεις.

Όλα τα παραπάνω δεν αποτελούν τίποτα άλλο από μια ακόμη επιβεβαίωση της τραγικής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η κιτρινόμαυρη εταιρία. Κατάσταση για την οποία λίγο εώς πολύ, έχει γνώση ο κόσμος ή εν πάση περιπτώσει υποπτεύεται, ακούγοντας για απλήρωτους ποδοσφαιριστές, για αποχές από τις προπονήσεις και για αγώνα δρόμου συμπλήρωσης του φακέλου αδειοδότησης.

Η οικογένεια του Αρη καλείται μέσα από τη συγκεκριμένη γενική συνέλευση να αποφασίσει για το μέλλον της ομάδας ή για να είμαστε πιο ακριβείς για την ίδια την ύπαρξή της! Τώρα πια ήρθε η ώρα των έργων και όχι των λόγων. Ιδού η Λέσχη, ιδού και το πήδημα. Διότι, πρέπει επιτέλους κάποιοι να πάψουν να παριστάνουν τους δημοσιογράφους, περιγράφοντας απλά τα γεγονότα.

Το ότι η όλη ιστορία έχει φτάσει στο αμήν και χρειάζονται λύσεις, το ξέρουμε. Προτάσεις υπάρχουν; Ή καλύτερα λεφτά ποιος μπορεί να εγγυηθεί; Αυτό είναι το θέμα. Προτάσεις που θα φέρουν ζεστό χρήμα στην ομάδα. Προτάσεις συγκεκριμένες και όχι αερολογίες. Όχι σχέδια επί χάρτου, όχι μετάθεση ευθυνών στον κόσμο. Ο κόσμος έχει να κοιτάξει το σπίτι του και τις καθημερινές του υποχρεώσεις μέσα σε ένα ζοφερό περιβάλλον. Εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να σηκώσει άλλο το βάρος και της ομάδας του.

Για να μην το κουράζουμε: Θέλεις την ομάδα; Φέρνεις λεφτά, δίνεις εγγυήσεις και προχωράς. Απλά πράγματα. Καλή η δημοκρατία, αλλά με άδειο στομάχι, δεν μπορεί να υπάρξει. Διότι στο τέλος θα έχει μείνει η δημοκρατία και θα έχει πεθάνει ο λαός!

Υ.Γ: Αλήθεια, τα κλειστά μικρόφωνα κατά τη διάρκεια των εργασιών της συνέλευσης που αποσκοπούν;

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας...
18/07/2019 • 07:45

Ματς για γκολ σε Μπακού, Σκόπια και νησιά Φερόε

Περισσότερο αξίζει απόψε στα προκριματικά του Europa League να δούμε τα παιχνίδια όπου η πρόκριση είναι ανοιχτή και σαφώς μπορεί να μετρήσει η έδρα, η αγωνιστική ετοιμότητα και η εμπειρία. Τις μικρές εκπλήξεις ας τις ψάξουμε εκεί όπου η πρόκριση έχει κριθεί!