Ο Τζόνσον και οι άλλοι

0
Παναγιώτης Στεφάνου
26/12/2010 • 13:00
Ο Τζόνσον και οι άλλοι
  • shares

Επειδή έχουν ακουστεί πολλά γύρω από την περίπτωση Τζόνσον, θα ήθελα σήμερα να ξεκαθαρίσουμε τα δεδομένα για να δούμε πιο ξακάθαρα την πιθανή επιστροφή του Εντι στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Για παράδειγμα, άκουσα κάποιους να μιλούν για... πισωγύρισμα, με το αιτιολογικό πως «παρακαλάς» να γυρίσει ένας παίκτης που εσύ άφησες να φύγει το περασμένο καλοκαίρι...

Καταρχήν ουδείς παρακαλά και ουδείς «άφησε να φύγει» ο Τζόνσον πριν από μερικούς μήνες. Απλά να θυμίσω πως η εισήγηση του Κούπερ για παραμονή του ήταν θετική και πως η δουλειά χάλασε από τη Φούλαμ η οποία αρνήθηκε να παρατείνει το δανεισμό του. Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει ο Αρης; Να πέσει στα πόδια των Αγγλων, υποκύπτοντας στις απαιτήσεις τους; Στο εμπόριο λένε πως ποτέ δεν αφήνεις να σε... «πάρουν χαμπάρι», γιατί τότε θα σου πουλήσουν το προϊόν στη τιμή που θέλουν. Κοινώς, θα σε πιάσουν κορόϊδο...

Τι θέλω να πω μ' όλα αυτά; Πως ο Αρης ΔΕΝ ΕΔΙΩΞΕ τον Τζόνσον και τώρα τρέχει από πίσω του για να τον προλάβει! Ξεκαθάρισε ευθύς εξαρχής τη θέση του, λέγοντάς του: «Κύριε σε θέλουμε, όμως πίεσε τη Φούλαμ. Διαφορετικά τα λέμε τον Ιανουάριο». Και ο Ιανουάριος ήρθε! Συνεπώς κανένα θέμα πισωγυρίσματος δεν υπάρχει.
Σε ότι αφορά τα περί... κολλήματος στην περίπτωσή του, λες και δεν υπάρχουν άλλοι σέντερ φορ στην αγορά, υπάρχει κι εδώ εξήγηση: Ο χειμώνας είναι η πιο δύσκολη εποχή για να κάνει μια ομάδα μεταγραφές. Συνήθως χρειάζονται έτοιμοι παίκτες οι οποίοι να γνωρίζουν το πρωτάθλημα και αν είναι δυνατόν τις συνθήκες που επικρατούν στο σύλλογο που πηγαίνουν.

Ο Τζόνσον και έτοιμος είναι, και διψασμένος για μπάλα, και δοκιμασμένος, και γνωρίζει στο έπακρο τον Αρη στον οποίο έπαιζε μέχρι τον περασμένο Μάϊο. Γιατί, λοιπόν, να ρισκάρουν οι «κίτρινοι» με κάποιον απ' αυτούς που έχουν ακουστεί μέχρι τώρα; Δεν λέω ότι ο Εντού δεν είναι καλός ποδοσφαιριστής, όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή προτιμώ τον Τζόνσον ο οποίος εγγυάται σίγουρα γκολ μέχρι το τέλος της σεζόν. Και ας μη γελιόμαστε, ο Αρης χρειάζεται σιγουριά, ειδικά στην επίθεση. Τώρα εάν δεν ευοδωθεί του Τζόνσον είναι μια άλλη ιστορία... Ορης οφείλει να το παλέψει και έχω την αίσθηση πως αυτό κάνει.

Χρόνια πολλά!!!
   

Γράψτε το σχόλιο σας...
19/01/2019 • 07:04

Ευάλωτες άμυνες κρίνουν πολλά σε Ρώμη, Λεβερκούζεν και Λονδίνο

Κάθε άλλο παρά εύκολη μπορεί να είναι η πρόβλεψη στις αναμετρήσεις του Ολύμπικο, του Λεβερκούζεν και του Λονδίνου εάν λάβουμε υπόψη τόσο τις επιθετικές ικανότητες των ομάδων όσο, κυρίως, τις ανασταλτικές τους αστάθειες.