Με τον Γιάκομπ, συμπληρώνεται το παζλ

0
Παναγιώτης Στεφάνου
30/08/2011 • 15:52
Με τον Γιάκομπ, συμπληρώνεται το παζλ
  • shares

Προτίμησαν το δεύτερο «μονοπάτι» και κοινή εκτίμηση είναι πως πολύ σωστά έπραξαν! Ο Βικτωράς Γιάκομπ αφενός μεν πληρεί τις προϋποθέσεις τις οποίες ευθύς εξαρχής είχαν θέσει οι άνθρωποι της ομάδας, σε συνεργασία πάντα με τον προπονητή και αφετέρου γνωρίζει άριστα την ελληνική πραγματικότητα, όντας μέχρι πέρυσι ποδοσφαιριστής του Ηρακλή.

Ο Τσιώλης το είχε τονίσει πολλές φορές πως «έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα στο συγκεκριμένο θέμα, ο παίκτης που θα έρθει θα πρέπει να είναι έτοιμος να παίξει». Και ο Γιάκομπ, είναι έτοιμος!

Ο Ρουμάνος μπορεί να συμπληρώσει το τελευταίο κομμάτι στο φετινό παζλ του Αρη, δίνοντας ανάσες στη γραμμή κρούσης η οποία εξακολουθεί να χωλαίνει, κάτι που αποδείχθηκε και στα Γιάννενα. Μαζί με τον Τσέζαρεκ μπορούν κάλλιστα να αποτελέσουν ένα πολύ αποδοτικό επιθετικό δίδυμο, «ανακουφίζοντας» τον Αρη στο θέμα του γκολ.

Βεβαίως, δεν θα πρέπει να ξεχνά κανείς το βασικό αρνητικό χαρακτηριστικό του και εν πολλοίς τη στοχοποίησή του από τους διαιτητές. Είναι σαφές πως φαινόμενα τύπου Ηρακλή στον οποίο ο Γιάκομπ έπαιζε κάθε… δεύτερη αγωνιστική (λόγω των συνεχών αποβολών του) δεν θα πρέπει επ΄ουδενί να παρατηρηθούν. Πρώτος απ΄ όλους ο ίδιος θα πρέπει να αποφασίσει να ελέγξει τα νεύρα του, το σώμα του μέσα στη περιοχή και την εν γένει συμπεριφορά του. Με λίγα λόγια να γίνει ένας άλλος Γιάκομπ στον συγκεκριμένο τομέα. Δεν είναι δύσκολο, αρκεί να επιδείξει θέληση και ωριμότητα. Διαφορετικά θα αδικήσει τον εαυτό του και θα πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων την ευκαιρία που του δίνει ο Αρης για μια δεύτερη καριέρα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Υ.Γ: Το 0-0 στα Γιάννενα, έτσι όπως πήγε το ματς, δεν είναι κακό αποτέλεσμα. Το άγχος της πρεμιέρας δεν μπόρεσε να το αποφύγει και με δεδομένη την απουσία του Τσέζαρεκ στην επίθεση, ο Αρης πήρε μόνο τον έναν βαθμό στη πρωτεύουσα της Ηπείρου. Οι 15 ημέρες που μεσολαβούν, μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα λειτουργήσουν ευεργετικά. Ο Τσιώλης γνωρίζει τι λείπει και είναι έτοιμος να το δουλέψει με την ομάδα αυτό το χρονικό διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
15/02/2019 • 08:13

Αουτσάϊντερ με "άγριες" διαθέσεις σε Λιέγη, Πάντερμπορν και Εϊμπάρ

Πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια περιμένουμε στο Βέλγιο, την Ισπανία, την Ολλανδία και την Γερμανία. Παραγωγικές αναμετρήσεις περιμένουμε σε Πάντερμπορν, Εϊμπάρ και Λιέγη ενώ τόσο στο Μόναχο όσο και στο Τορίνο πιθανόν να γίνει συντήρηση από τα φαβορί