Τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία

0
Παναγιώτης Στεφάνου
22/08/2011 • 12:46
Τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία
  • shares

Υπολόγισαν όμως και απ΄ ότι φαίνεται, εξακολουθούν να υπολογίζουν, χωρίς τον ξενοδόχο. Είναι ίσως η πρώτη φορά (τα τελευταία χρόνια) που ο Αρης κρατά μια σταθερή και αταλάντευτη στάση στο θέμα των μεταγραφών, αρνούμενος να «παραδοθεί» στις ορέξεις του οποιουδήποτε. Τι είπαν οι άνθρωποι του Αρη από την αρχή; «Αυτά τα χρήματα διαθέτουμε, ποδοσφαιριστές με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά μας ενδιαφέρουν και όποιος πιστός προσέλθει». Στάση έντιμη, ξεκάθαρη και  μπεσαλίδικη (όπως λέμε εδώ στη Θεσσαλονίκη). Καμία διάθεση για παζάρια, φρούδες υποσχέσεις και εκ νέου υπερβάσεις. Αλλωστε το συμβόλαιο του Καστίγιο αποτελεί από μόνο του μια τεράστια υπέρβαση, στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε.

Ο ποδοσφαιριστής που θα έρθει στον Αρη, δεν θα πρέπει να ποντάρει μόνο στα χρήματα που θα εισπράξει από την ομάδα. Δεν θα πρέπει να λησμονεί πως θα φορά της φανέλα ενός συλλόγου με πολύ μεγάλη μάζα φιλάθλων, πως θα έχει στραμμένα πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας (με ότι αυτό συνεπάγεται) και πως παίζοντας στον Αρη (αναλόγως και της απόδοσης που θα έχει), αποκτά μεγαλύτερη υπεραξία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Όλα τα παραπάνω, αδυνατούν κάποιοι να τα κατανοήσουν, επιμένοντας στο πρόσκαιρο κέρδος και στα «παιχνιδάκια». Μήπως όμως έχουν επιλέξει λάθος εποχή και στη περίπτωσή μας, λάθος ομάδα για να τα παίξουν; Και βεβαίως προσπαθούν να «εκβιάσουν» έναν προπονητή (Τσιώλης) ο οποίος κατ΄ επανάληψη έχει δηλώσει πως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να συνεχίσει ως έχει …

Είναι απορίας άξιο, λοιπόν, το γιατί συνεχίζουν την ίδια τακτική. Το μήνυμα του Αρη είναι σαφές: «Τα χρήματα είναι συγκεκριμένα, οι όροι αδιαπραγμάτευτοι και ο προπονητής έτοιμος για όλα τα ενδεχόμενα. Οποιος έχει τα προσόντα και θέλει να παίξει στην ομάδα, είναι καλοδεχούμενος, οι υπόλοιποι τα κουβαδάκια σας και σ΄ άλλη παραλία». 

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
20/04/2019 • 06:48

Προκλήσεις για Γιουβέντους, Μπάγερν. Ντέρμπι με γκολ σε Ολλανδία και Σκωτία

Προβάδισμα νίκης για Μάντσεστερ Σίτι, Ουντινέζε, Στενχάουσμιουρ και βέβαια στην Γιουβέντους καθώς απόψε πιθανότατα να πανηγυρίσει τον τίτλο στην Ιταλία. Αμφίρροπα με προοπτική παραγωγικότητας τα ματς σε Κιλμάρνοκ, Ρόττερνταμ και Μπολόνια.