Ηττα από το Παραλίμνι. Ε, και;

03/08/2011 • 01:00
Ηττα από το Παραλίμνι. Ε, και;
  • shares

Αλλού θα πρέπει να επικεντρωθεί η προσοχή των φιλάθλων. Στα συστήματα που θέλει να περάσει ο Τσιώλης, στις δοκιμές προσώπων σε διάφορες θέσεις και η εν γένει παρουσία της ομάδας σε συγκεκριμένους τομείς. Το αποτέλεσμα περνά σε δεύτερη μοίρα. Ιδανικό θα  ήταν να μη κρατείται σκορ σ΄ αυτά τα ματς. Πολύ απλά για να αποφεύγονται τα σχόλια. Ας το επαναλάβουμε για πολλοστή φορά, άλλο είναι το ζητούμενο αυτών των παιχνιδιών.

Για παράδειγμα: Ο Τσιώλης έκανε ένα πείραμα με τον Φατί στη κορυφή του ρόμβου. Φάνηκε πως με λίγη δουλειά, αυτός ο πειραματισμός μπορεί να αποδώσει καρπούς.

 Δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στον Στράνο ο οποίος αποχαιρετά τελικά την ομάδα.
Ο Τοπούζης ξεκίνησε βασικός στην επίθεση, ο προπονητής τον είδε υπό συνθήκες ενός δύσκολου αγώνα και θα πορευθεί αναλόγως.
Ο Τόχα έπαιξε στη βάση του ρόμβου. Και εκεί μπορούν να βγουν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα, μάλλον αρνητικά στο συγκεκριμένο θέμα.

Αυτά είναι τα θέματα με τα οποία ασχολείται ο προπονητής και με τα οποία πρέπει να ασχολούνται οι φίλοι του Αρη που βλέπουν ποδόσφαιρο. Το αν αρχίσει κάποιος να κάνει κριτική του στυλ: «Χάσαμε από το Παραλίμνι, δεν πάμε καλά» και άλλα παρόμοια, όχι μόνο δεν οδηγούν πουθενά, αλλά είναι και άκρως επικίνδυνα.

Στο θέμα του επιθετικού: Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Είτε με μεταγραφή, είτε εκ των έσω. Ο  καλός Τσέζαρεκ μπορεί να λύσει το πρόβλημα και να δημιουργήσει διαφορετικά δεδομένα στην ομάδα. Ο Αρης έχει επιθετικούς και μπορεί να πορευτεί ακόμη κι αν δεν κάνει μεταγραφή. Βεβαίως αν αποκτηθεί ένας καλός φορ τόσο το καλύτερο, όμως δεν θα έρθει η καταστροφή αν συμβεί το αντίθετο.
 
Περιμένουμε την ομάδα στο τρίτο και τελευταίο φιλικό επί αυστριακού εδάφους, κόντρα στην Αλ Χιλάλ. Προσοχή: Το φιλικό περιμένουμε και όχι το αποτέλεσμά του. Για να δούμε  νέους πειραματισμούς και νέες δοκιμές από τον προπονητή. Γι αυτό άλλωστε η ομάδα βρίσκεται στο Ζέεφελντ. Για να προετοιμαστεί και όχι για να κυνηγάει το αποτέλεσμα. Θα φτάσει η εποχή που θα συμβεί και αυτό. Προς το παρών το ενδιαφέρον είναι άλλο...  

Γράψτε το σχόλιο σας...
23/10/2019 • 08:00

Απειλούν οι "κοιμισμένοι γίγαντες" σε Λισαβόνα, Άμστερνταμ και Χάντερσφιλντ

Καλά παιχνίδια περιμένουμε σε Άμστερνταμ, Μιλάνο και Λισαβόνα με μικρό αβαντάζ των γηπεδούχων αλλά τις Τσέλσι και Λιόν να "χτυπήσουν" στις όποιες ατέλειες των αντιπάλων τους. Παραγωγικά περιμένουμε και τα τρία ματς της Αγγλικής League One