Ψήφος εμπιστοσύνης από 10.000 πιστούς

29/06/2011 • 22:08
Ψήφος εμπιστοσύνης από 10.000 πιστούς
  • shares

Το έκαναν γιατί πιστεύουν στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή, γιατί πάνω απ΄ όλα βάζουν τον Αρη και μετά όλα τ΄ άλλα και γιατί είναι οπαδοί της ομάδας και όχι της νίκης.. 
Ο όγκος και ο παλμός της κερκίδας, αποτελεί, πράγματι, την είδηση αυτής της πρώτης προπόνησης, δεδομένου πως το φετινό ξεκίνημα (για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια), δεν είχε να επιδείξει καινούριους ποδοσφαιριστές και υποσχέσεις... υπερπρωταθλητισμού! Δύο ήταν όλοι κι όλοι οι νεοφερμένοι (Σολτάνι και Κανούλας) κι όμως ουδείς στενοχωρήθηκε, ουδείς γκρίνιαξε, ουδείς δυσανασχέτησε.

 
Οι φίλοι του Αρη, έχουν, πλέον, συνειδητοποιήσει πως τα ονόματα δεν κάνουν την ομάδα, αλλά μέσα από την ομάδα προκύπτουν τα ονόματα. Ιδίως στους χαλεπούς-οικονομικά- καιρούς που περνάμε, άπαντες έχουν καταλάβει πως δεν είναι ώρα για υπερβάσεις και εντυπωσιασμούς. Αλλωστε αυτό υπονόησε και ο Σάκης Τσιώλης σε μια αποστροφή των δηλώσεων του, μιλώντας για «ιδανική στιγμή επιστροφής του Αρη εκεί που του αρμόζει».


Αναμφίβολα αν πίστευε στα ονόματα και όχι στη συνολική προσπάθεια, δεν θα έκανε την παραπάνω δήλωση. Ο Τσιώλης πιστεύει στους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, πιστεύει στον εαυτό του και ξεκινά αυτό το ταξίδι γεμάτος αισιοδοξία.
Είναι ίσως η πρώτη φορά που ο Αρης αρχίζει μια προετοιμασία με σωστό ποδοσφαιρικό σκεπτικό. Πήρε και θα πάρει παίκτες σε θέσεις στις οποίες πονά και όχι απλά για να πάρει, φτάνοντας σε διψήφιο αριθμό μεταγραφικών κινήσεων, όπως συνέβη τα προηγούμενα χρόνια. Μάλιστα περίμενε (στην ουσία περιμένει ακόμη) να αδειάσουν θέσεις, προκειμένου να καλύψει τα κενά. Ποιος ο λόγος να υπερφορτώνεται το ρόστερ; Το μόνο που καταφέρνει κανείς με μια τέτοια τακτική είναι να δημιουργεί μπάχαλο και ανασφάλεια στους παίκτες οι οποίοι μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα αγωνιούν για τη θέση τους. Αυτό (ευτυχώς) φέτος, δεν πρόκειται να συμβεί.


Επιστρέφοντας στο θέμα των φιλάθλων: Απέδειξαν για μια ακόμη φορά τι σημαίνει πραγματική και ανιδιοτελής αγάπη για το σύλλογο και εξήγησαν με τον πλέον εμφατικό τρόπο  το γιατί ο Αρης εξακολουθεί να αυξάνει τη μάζα των οπαδών του, παρά το ότι έχει να γευτεί 41 ολόκληρα χρόνια τη χαρά ενός τίτλου. Καλό καλοκαίρι!                       

 

Γράψτε το σχόλιο σας...
18/07/2019 • 07:45

Ματς για γκολ σε Μπακού, Σκόπια και νησιά Φερόε

Περισσότερο αξίζει απόψε στα προκριματικά του Europa League να δούμε τα παιχνίδια όπου η πρόκριση είναι ανοιχτή και σαφώς μπορεί να μετρήσει η έδρα, η αγωνιστική ετοιμότητα και η εμπειρία. Τις μικρές εκπλήξεις ας τις ψάξουμε εκεί όπου η πρόκριση έχει κριθεί!