Ριβάλντο: «Η Ρεάλ δεν χρειαζόταν τον Σολάρι»

"Μην περιμένετε ότι ο Σολάρι θα οδηγήσει την ομάδα σε άλλες επιτυχίες. Με όλο τον σεβασμό, δεν τον θεωρώ προετοιμασμένο κι έτοιμο να αναλάβει το ρόλο του προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης.» δήλωσε ο Ριβάλντο.

Από το Μαϊάμι παρακολούθησε ο Ριβάλντο την «πεντάρα» της Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ Μαδρίτης (5-1) την περασμένη Κυριακή στο clasico. Μια ήττα-συντριβή για την πρωταθλήτρια Ευρώπης, που κόστισε τον πάγκο στον Γιούλεν Λοπετέγκι, ο οποίος αντικαταστάθηκε, τουλάχιστον προσωρινά, από τον Σαντιάγκο Σολάρι.
 
Ο πρόεδρος Φλορεντίνο Πέρεθ μάλλον άκουσε τον αρχηγό της ομάδας, Σέρχιο Ράμος, ο οποίος είχε αντιταχθεί στην επιλογή του πρώην τεχνικού της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε. Ο παλαίμαχος άσος των Καταλανών παραχώρησε συνέντευξη στη «Sport», όπου μεταξύ άλλων εξέφρασε τη γνώμη του σχετικά με την επιλογή της Ρεάλ Μαδρίτης.
 
«Παρά την ύπαρξη παρόμοιας κατάστασης με εκείνη πριν από τρία χρόνια, όταν οι “μπλάνκος” επέλεξαν τον Ζιντάν, μην περιμένετε ότι ο Σολάρι θα οδηγήσει την ομάδα σε άλλες επιτυχίες. Με όλο τον σεβασμό, δεν τον θεωρώ προετοιμασμένο κι έτοιμο να αναλάβει το ρόλο του προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης. Ναι, είναι αλήθεια ότι γνωρίζει το περιβάλλον και τους παίκτες, αλλά δεν είναι έτοιμος», δήλωσε ο Ριβάλντο.
 
Και ο Ριβάλντο συνέχισε με αναφορά στον Κόντε. «Ίσως θα ήταν καλύτερα να τον καλέσουν, επειδή οι παίκτες της Ρεάλ έχουν ανάγκη να βρουν τα κίνητρα και την πειθαρχία, στοιχεία που έχασαν μετά από χρόνια θριάμβων. Όταν έχεις ανάγκη να αποκαταστήσεις την τάξη στο σπίτι, θα πρέπει να φέρεις κάποιον που ξέρει τα δόγματα της σκληρής εργασίας και της επιμέλειας», είπε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.