Η σαβούρα της οκταετίας

29/12/2012 • 12:13
Η σαβούρα της οκταετίας
  • shares

Δεν ξέρω εάν η επιθυμία του Γιάννη Ψηφίδη, περί ποινικών κυρώσεων εις βάρος όλων αυτών που έβλαψαν την ομάδα, γίνει πράξη. Αυτό για το οποίο είμαι απολύτως βέβαιος, είναι πως απ΄ όλη αυτή την επιχείρηση «καθαρά χέρια», θα έρθουν στο φως άγνωστες πτυχές προσώπων και συμπεριφορών. Διότι, τα νούμερα είναι αμείλικτα και εάν είχαν στόμα θα μιλούσαν από μόνα τους!

Θα απαντηθεί το γιατί ο Αρης κυνηγά και πάλι υπαγωγή σε σωτήρια άρθρα, γιατί έφτασε στο σημείο να μην είναι φορολογικά ενήμερος και γιατί παρά τη διαδικασία του «44», ξαναβρίσκεται στο ίδιο σημείο. Ένα βήμα πριν από τον γκρεμό….

Σε ότι αφορά τις εντυπώσεις από την παρουσίαση της νέας διοίκησης; Πλήρως αναμενόμενες. Πρόκειται για επτά ανθρώπους, διαφορετικής ηλικίας, διαφορετικών παραστάσεων και διαφορετικών διαδρομών ζωής, τους οποίους όμως ενώνει ή ίδια μεγάλη αγάπη για τον Αρη. Τα δάκρυα του Λάζαρου Παπαδόπουλου, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης και το χειροκρότημα που ακολούθησε, παραπέμπουν σε έναν Αρη περασμένων εποχών! Τότε που το Χαριλάου ήταν ξερό και οι περισσότεροι (αν όχι όλοι), έπαιζαν για τη φανέλα.

Δεν είχαν λόγο αυτοί οι άνθρωποι να αναλάβουν «αμαρτίες» άλλων, ρισκάροντας προσωπική και οικογενειακή γαλήνη. Εδώ που έχει φτάσει ο Αρης, ουδόλως ενδιαφέρει εάν οι συγκεκριμένοι έχουν παραγοντική εμπειρία, εάν έχουν να βάλουν χρήματα ή εάν σκαμπάζουν από ποδόσφαιρο. Το ότι δήλωσαν «παρών» και μπήκαν μπροστά, καταδεικνύει το ποιόν και τις προθέσεις τους!

Εάν, δε, καταφέρουν, τελικά, να πετάξουν από το παράθυρο της οδού Αλκμήνης, τη σαβούρα της οκταετίας (για την οποία λέγαμε παραπάνω), τότε είναι βέβαιο πως θα τους γράψει η ιστορία.

Υ.Γ:  «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ και η Κοινωνία Μελών ΑΡΗ εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους σχετικά με σημερινά δημοσιεύματα που αφορούν σε συνάντηση ανθρώπων του ΑΡΗ με συγκεκριμένο κυβερνητικό στέλεχος, τα οποία βρίθουν ανακριβειών και μόνο βλάβη μπορούν να προκαλέσουν σε αυτή τη χρονική στιγμή. Τα διοικητικά συμβούλια της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και της Κ.Μ.Α. εφιστούν την προσοχή όλων και απαιτούν να σταθούν άπαντες στο ύψος που επιβάλλουν οι περιστάσεις σε αυτό το κρίσιμο σημείο για την ομάδα μας».

Οι παραπάνω γραμμές είναι η πρόσφατη ανακοίνωση που εξέδωσαν από κοινού ΠΑΕ και ΚΜΑ. Υπάρχει πουθενά διάψευση της συνάντησης; Οσοι γνωρίζουν ελληνικά έχει καλώς. Οι υπόλοιποι, απλά (για μία ακόμη φορά), εκτίθενται….

Υ.Γ 2: Είναι φανερό πως τα «παπαγαλάκια» του προηγούμενου «καθεστώτος», βρίσκονται σε πανικό. Και η μία «κεφαλιά» διαδέχεται την άλλη. Σε λίγο θα ασχολούνται σχεδόν αποκλειστικά με το τι γράφει ο Πορτίγια στο twitter! Ε, κάτι είναι κι αυτό….

Γράψτε το σχόλιο σας...
23/08/2019 • 08:23

Ποιοτικό προβάδισμα για Ντόρτμουντ, Σεβίλλη και Λοριάν (video)

Προβάδισμα νίκης μέσα από ορατά εμπόδια έχουν ως φιλοξενούμενες η Ντόρτμουντ, η Ίλβες και η Σεβίλλη. Ως αουτσάϊντερ παίζουν Άντερλεχτ και Χόμπρο περισσότερο λόγω των πρόσφατων εμφανίσεών τους όχι λόγω της αξίας των αντιπάλων τους