Το μήνυμα του Μάκη

0
Παναγιώτης Στεφάνου
28/09/2012 • 22:00
Το μήνυμα του Μάκη
  • shares

Ισως κάποιος άλλος στη θέση του, να λύγιζε. Να προτιμούσε να διατηρήσει την υγεία του και την οικογενειακή του γαλήνη και να τα παρατούσε. Όμως, ο Σερραίος είναι αγύριστο κεφάλι. Μένει, παλεύει, υπερασπίζεται τους συνεργάτες του και συνεχίζει. Όπως χαρακτηριστικά είπε, παίρνει δύναμη από τους υγιώς σκεπτόμενους Αρειανούς, οι οποίοι είναι σε θέση να αντιληφθούν κάποια πολύ απλά πράγματα.

Πως αυτή η ομάδα χτίστηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή με ποδοσφαιριστές προερχόμενους, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, από μικρότερες κατηγορίες και από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Οι τρεις ξένοι αποκτήθηκαν με χαρακτηριστική καθυστέρηση και ο προπονητής δεν είχε την ευκαιρία να δουλέψει μαζί τους στην Ιταλία. Ακόμη και ο Πουλίδο που ήταν εκεί, αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού.

Πως αυτός ο Αρης δεν μπορεί (και δεν έχει) καμιά απολύτως σχέση με τον Αρη των τελευταίων ετών. Οι περίοδοι των «παχιών αγελάδων» με τις latin ρίζες και τα πολυψήφια συμβόλαια, δεν υφίστανται, πια. Ότι κάνει αυτός ο Αρης το κάνει με τη βοήθεια των φιλάθλων του, οι οποίοι χορηγούν την ομάδα, διατηρώντας την, επί της ουσίας, στη ζωή.

Είναι απορίας άξιον, λοιπόν, πως κάτω απ΄ αυτές τις συνθήκες, κάποιος, κάποιοι (κάποτε), εξακολουθούν να ασχολούνται με το θέμα προπονητή. Λες και αυτό είναι το πρόβλημα του Αρη, λες και εάν αλλάξει ο προπονητής, η ομάδα θα χτυπήσει το πρωτάθλημα!

Αποδεικνύεται πως σε αυτόν τον σύλλογο, οι προσωπικοί εγωϊσμοί κυριαρχούν και δυστυχώς αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην περίπτωση Κατσαβάκη, αλλά και σε μια σειρά άλλων πολύ σοβαρότερων ζητημάτων, όπως στο διοικητικό κομμάτι. Δείτε τι γίνεται στην ΚΜΑ, για να καταλάβετε…. 

Η ανακοίνωση στήριξης της ΠΑΕ, προς τον προπονητή ήταν ένα πρώτο βήμα, επιστροφής στη λογική. Ο Αρης δεν μπορεί να ασχολείται με τέτοιου είδους θέματα, πόσο μάλλον από τη στιγμή που ο συγκεκριμένος τεχνικός προσελήφθη, μόλις πριν από τρεις μήνες! Όπως λέει κι ένας φίλος, κάποιας ηλικίας, ακόμη και ο Βαϊσβάϊλερ να ήταν, δεν θα προλάβαινε να πετύχει πολλά πράγματα , μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Δεν ξέρω αν ο Κατσαβάκης είναι Βαϊσβάϊλερ, Μουρίνιο ή Βενγκέρ. Αυτό που ξέρω είναι πως πρόκειται για έναν σοβαρό και έμπειρο τεχνικό, ο οποίος όπου κι αν έχει δουλέψει μέχρι σήμερα, έχτισε και δεν γκρέμισε. Και δεν ανακαλύπτω την πυρίτιδα με αυτό το συμπέρασμα.                  

                    

Γράψτε το σχόλιο σας...
22/02/2019 • 08:23

Αγώνες φιλοδοξίες κι επιβίωσης σε Στρασβούργο, Βρέμη και Νταντί (video)

Σε δοκιμασία τίθεται απόψε η δυναμική της Λιλ και της Σεντ Ετιέν στην Γαλλία. Για την παραμονή τους, πλέον, παλεύουν η Νταντί στην Σκωτία και η Στουτγάρδη στην Γερμανία, έχοντας τύχη αρκεί βέβαια να είναι αποτελεσματικές!